vruća fotografija

Indira nakon nesreće pozirala u seksi izdanju: 'Treninzi čine svoje'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Indira Levak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Indira Levak
Foto: 24 sata
Foto: Instagram
Foto: Davor Javorović/PIXSELL, 24 sata
08.02.2020.
u 10:43
Indira Levak jučer ja na putu prema Ljubljani doživjela prometnu nesreću, no to ju nije omelo da odradi dogovoreni nastup i obožavatelje počasti izazovnim izdanjem.
Pogledaj originalni članak

Indira Levak sinoć je energičnim nastupom oduševila svoju publiku u Ljubljani. No, netom prije nastupa u Zagrebu je doživjela lakšu prometnu nesreću. Naime, jučer u poslijepodnevnim satima u njezin crni kombi s natpisom "Indira" udario je bijeli automobil marke Citroen.

Kada je došlo do sudara, vozač iz Indirinog vozila odmah je izašao iz automobila, a zatim je to učinila i ona. Očevidac je za 24 sata izjavio kako je pjevačica u početku bila smirena, ali to nije dugo potrajalo. - Pjevačica je u početku bila smirena, no kasnije se uzrujala vidjevši da su je prolaznici prepoznali - kazao je jedan od očevidaca.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL, 24 sata

Vijest o nesreći Indira je podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu poručivši kako ju 'ništa ne može zaustaviti na putu prema njezinoj najdražoj publici'.

Unatoč nezgodi Indira je odradila sjajan nastup, a nakon koncerta pozirala je u zavodljivom izdanju. Obučena u crni bodi, kožnu jaknu i bijele čizme iznad koljena Indira je pokazala svoju figuru i istaknula u prvi plan svoju pozadinu.

- Treninzi ponekad teško padaju, ali čine svoje - poručila je pjevačica koju su u komentarima obožavatelji obasipali komplimentima. 'Ženo, ti si vrh', 'Goriš', 'Predivna si', 'Trebaš više ovakvih slika da pokažeš svoje zmijsko tijelo', samo su neki od komentara Indirinih pratitelja.

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:08 08.02.2020.

Pored toliih lijepih žena ne bi mi palo na pamet da se seksam sa ovom nakaradom.

DU
Deleted user
11:47 08.02.2020.

Vidim plastika radi svoje. Nažalost ne pomaže.

Matan Špalatrin
11:05 08.02.2020.

baba