romantična prosidba

Indira zaručena: 'Nikada neću skrivati pravu ljubav'

Foto: PR
Indira zaručena: 'Nikada neću skrivati pravu ljubav'
08.01.2014.
u 08:47
Pjevačica grupe Colonia zaručila se s bodibilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom tijekom novogodišnjih praznika u Dubrovniku
Pogledaj originalni članak

Indira Vladić u Novu je godinu ušla zaručena. Pjevačica grupe Colonia zaručila se s bodibilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom tijekom novogodišnjih praznika u Dubrovniku.

– Oduvijek sam isticala, kada mi se dogodi, nikada neću skrivati pravu ljubav. Istina je, Miro i ja smo zaručeni – rekla je Indira za Story.

Sretnu je vijest prvo priopćila obitelji, a zatim i dugogodišnjoj prijateljici Lani Klingor Mihić.

Sama prosidba bila je izuzetno romantična. Kako kaže Indira, zbilo se to jednog običnog dana bez obveza, dok su kuhali ručak.

– Zamolio me da mu donesem mobitel s noćnog ormarića. Na jastuku sam ugledala prsten u otvorenoj kutijici. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Miro je kleknuo i potpuno me šokirao. Ostalo mi je jedva toliko daha da izustim – da – ispričala je vesela Indira.

>>Indira Vladić u 2014. si želi puno zagrljaja, a možda se i uda

>>Indira Vladić: Zahvalna sam Bogu što je dečko Miroslav u mom životu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar billybull
billybull
10:42 08.01.2014.

"bodibilder"....vjerovali ili ne....

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
13:02 29.09.2015.

MIRO I INDIRA VOLE PUNO DA JEDU SLADOLED Miroslav Levak i Indira Vladić - Levak dužni su ostali poduzeću "LEDO d.d. Zagreb za isporučeni sladoled 47.000 kuna. Kupac je "RR Sport d.o.o." Bjelovar, i to ogromnih količine sladoleda. Navodno postoje još ne podmirene fakture za sladoled. Zasad se penje za ne podmirene dugove od Levaka oko "pola milijuna" kuna. Navodno cjelokupni dug je milijun kuna: tu su ne plaćene kemikalije 100.000 kuna, HEP 150.000 kuna, HRT pretplata, svi ne podmireni krediti kod banaka. Levaku je uzet novi Audi Q7", a zasad se skriva na drugoj adresi. Taj "lažni poduzetnik" osnovao je; brojne firme - koje su nelikvidne, odnosno dužne su na sve strane... Državi ne plaća porez i druge dažbine. Šuška se da dugovi od Miroslav Levaka i Indira Vladić - Levak su preko nekoliko milijuna kuna. Levak i Indira glume neku elitu a voze se u starome (autu) kombiju od muzičkoga sastava "Kolonija". Po mojoj prognozi ljubav između Mire i Indire će trajati do 2017. godine. BRANKO STOJKOVIĆ

Avatar patkovic
patkovic
13:12 08.01.2014.

čuo sam da je i ona dobro nogomet igrala s dečkima nekad