Kajanje u Big Brotheru

Ines u suzama: Fabio ima dječačke spike, sorry za sve, zovem čim izađem!

Foto: RTL Screenshot
Ines u Big Brotheru
Foto: RTL Screenshot
Ines u Big Brotheru
Foto: RTL Screenshot
Ines u Big Brotheru
Foto: RTL
ines fabio big brother
Foto: Promo
Fabio Čulinović
Foto: Screenshot
ines i fabio
Foto: RTL Screenshot
Ines i Fabio
20.05.2016.
u 13:42
Romansa između nje i Fabija bila je neplanirana, a sada kada ga bolje upoznaje, čini se da joj smeta stav sedam godina mlađeg manekena
Pogledaj originalni članak

Stanarka Ines (31) vrijeme u izolaciji BB kuće u zadnje vrijeme provodi u romantičnom odnosu s manekenom Fabijom (24).

Ali, riječki maneken već je nekoliko puta pokazao svoju naglu ćud i spremnost na svađe, što Ines nikako ne odgovara. Nedavno je prozvala Fabija jer ne misli o tome kako se ponaša ili kako će neka situacija utjecati na druge. – Nije O. K. da tako razgovaramo s drugima. Ovo gledaju i naši starci i familije – rekla je Ines.

Poručila mu je da razmisli prije nego što kaže nešto jer tako rade ljudi koji dijele isti prostor. Fabio se zatim ispričao i kazao da će pokušati iskorijeniti te situacije.

Spomenimo da je pjevačica prije ulaska u Kuću imala neslužbenog dečka iz Istre, ali budući da Ines ima nepredvidive planove za budućnost, samo su se viđali.

Foto: RTL

U BB ispovjedaonici Ines je otkrila da maneken ima "dječačke spike, da je impulzivan i ne misli o tome što govori pa kaže gluposti". Romansa između nje i Fabija bila je neplanirana, a sada kada ga bolje upoznaje, čini se da joj smeta stav sedam godina mlađeg manekena.

– Nisam mu mama, a onda opet zasmeta me. Tada bih se samo maknula, a on to protumači kao dramu i izreagira još gore i izvali pred njih deset da frkćem nosom na svaku stvar – ispričala je Ines.

Obratila se i mističnom dečku, poručivši da se kaje za sve. – Sorry za sve, zovem čim izađem! – rekla je Ines u suzama Big Brotheru.

Priznala je da je dotuče spoznaja stvarnosti izvan Kuće te da joj nedostaju prijatelji i obitelj, ali i, kako kaže, sada već bivši dečko.

Video pogledate ovdje.

Foto: RTL Screenshot

>> Rina isprovocirala i Alena: 'Ti si žena lakog morala, začepi!'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

09
09051972
14:15 20.05.2016.

zoves cim izađes. pa ako je normalan dosao bi u studio i javno te poslao u pm. mislim ispala si drolja i po.

NA
napokonLjeto
17:55 20.05.2016.

Fabio ima djecacke spike pa mi be pade,a sada mi i ti pases🆘