skandal u kraljevskoj obitelji

Internet bruji o novoj nepravilnosti na fotografijama princeze Kate: 'Obmana se nastavlja'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
15.03.2024.
u 14:07
Radi se o fotografiji na kojoj su princeza i princ snimljeni u automobilu na Dan Commonwealtha, a neki smatraju da je i ta fotografija dorađivana.
Pogledaj originalni članak

Nemiri oko britanske kraljevske obitelji nikako da se smire. Nakon bolesti i operacija koje su zahvatile članove, tu je i skandal s fotošopiranjem te glasine o ljubavnici princa Williama. Ovo svakako nije lagano razdoblje za kralja koji se bori s rakom, no obožavatelji obitelji ne pomažu tome da mu se olakša ovo razdoblje te su nastale nove glasine. Naime, nakon što je Kate priznala da je fotošopirala fotografiju koju je objavila za Majčin dan sa svoje troje djece, a koju je navodnio snimio princ William, sada su se pojavile nove sumnje. Naime, nakon ovog priznanja, princ i princeza snimljeni su u automobilu dok su napuštali Westminstersku opatiju u povodu Dana Commonwealtha, a obožavatelji kraljevske obitelji suda su primijetili nešto neobično i na toj fotki. Mnogi su uočili anomaliju na fotografiji te proširili priču društvenim mrežama da je i ta fotka digitalno uređena. Ovu tvrdnju pokušali su opravdati ističući da zid od opeke iza automobila izgleda drukčije, a neki tvrde da se razlikuju i boja i veličina cigli. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

"Pronašao sam web-stranicu fotografa Jima Bennetta. On je napravio tri fotografije Williama i 'Kate'. Pogledajte cigle na trećoj slici. Ne samo da izgledaju drukčije u odnosu na prozore automobila već i dubina izgleda drukčije", napisao je korisnik društvenih mreža.
"Obmana se nastavlja. Ako se Kate može dotjerati i izaći, zašto ne postoji snimka umjesto uređene fotografije?" glasio je još jedan komentar. Fotoagencija koja potpisuje fotografije automobila, Goff Photos, zanijekala je da je slika uređena.

@meredithconstant She’s a brick, house…and wall. #catherineprincessofwales #princessofwales #britishroyalfamily #britishmonarchy #britishmedia #princewilliam #britishmonarchy #britishroyalfamily #royalnews #kensingtonpalace #windsorcastle #williamandkate #katemiddleton ♬ original sound - Meredith

"Fotografije su izrezane i posvijetljene, no ništa drugo nije uređivano", rekli su. Kraljevska obožavateljica Meredith Constant na svom TikTok profilu objavila je isječak u kojem je objasnila kako ona vidi ovaj misterij. 

"Jedna od stvari koje su ljudi na ovoj fotografiji primijetili jest da cigla gore nije ista kao cigla ovdje dolje, veličina je drukčija. Ne krivim ljude što su se počeli pitati je li fotografija lažna. Mislim da je to zato što je slika tako usko izrezana, nismo mogli vidjeti da se radi o zidu od opeke, a iza toga je zgrada od opeke, što stvara svojevrsnu optičku iluziju. Razlika u boji cigle je drukčija jer se snima kroz prozor automobila. To se moglo riješiti objavljivanjem cijele slike prije nego što je izrezana", napisala je.

Podsjetimo, o ovoj fotki i ranije su kružile glasine, a neki su isticali da to nije Kate nego njezina dvojnica. Postojala je i priča kako je riječ o ljubavnici princa Williama, koja podsjeća na Kate i njezina je dobra prijateljica.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotke koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno u vezi s Kate'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:35 15.03.2024.

Zapad nema ni 10% stanovništva svijeta, ostalih 90% jako briga što je i tko je Kate.