zajedno snimili i film

Irina Shayk u vezi s Dwayneom Johnsonom?

Foto: Pixsell
irina shayk
Foto: Pixsell
irina shayk
Foto: Pixsell
irina shayk
Foto: Pixsell
irina shayk
Foto: Pixsell
irina shayk
19.01.2015.
u 22:01
Svjetski mediji raspisali su se o njenoj vezi s glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom, s kojim je prošle godine snimila film "Hercules"
Pogledaj originalni članak

Nije samo Ronaldo ekspresno krenuo dalje nakon raspada veze s Irinom Shayk. Već se piše da on ljubi Ukrajinku Yaru Khmidan, a čini se da i Irina ima svog novog partnera.

Svjetski mediji raspisali su se o njenoj vezi s glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom, s kojim je prošle godine snimila film "Hercules", piše portal 101greatgoals. Navodno joj je upravo on poslao veliki buket crvenih ruža za 29. rođendan. Vijest nije toliko neobična budući da su Dwayne i Irina prošle godine mnogo vremena proveli zajedno.

Zajedno su snimili i promovirali film, a već tada navodno Ronaldu nije bilo drago što se njegova bivša i Dwayne previše druže. Navodno su bili u vezi još prije službenog prekida manekenke i nogometaša.

Foto: Pixsell

>>Je li ovo nova djevojka Cristiana Ronalda?

>>Prekinuli zbog Ronaldove majke?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
dugonoga
22:34 19.01.2015.

j.... ti kako ovi prebole svoje ljubavi prije nego ja svoju virozu. do jučer se kleli na ljubav šalju se ogromni buketi kupuju dijamanti a danas svako već ima novu ljubav. katastrofa

Avatar dr.mg.sc
dr.mg.sc
22:52 19.01.2015.

Kako ce sad jadni Ronaldo naci curu,onako sav jadan,siromasan,neslavan...bas mi ga je zao!! Tko ce ga,majke ti

SA
samoborka
23:01 19.01.2015.

Ah ta ljubav..Ah ti intelektualci nogometasi...Ah te drage i pristojne cure manekenke..i Ah te profinjene i nesponzoruse Ruskinje..