Ples sa zvijezdama

Ispala Ana Ugarković, zasjenila je čak i voditeljica Barbara Kolar

Ples sa zvijezdama
Foto: htv
Ana Ugarković
12.12.2009.
u 21:59
Iz HTV-ova showa večeras su ispali Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit, a u finale idu Ana Herceg i Gordan Kožulj te Franka Batelić i Ištvan Varga.
Pogledaj originalni članak

Konačno, sigurno su uzviknuli neki kada su čuli kako Ana Ugarković i njen partner Nicolas Quesnoit ne ulaze u finale showa "Ples sa zvijezdama". Devet emisija Ana je zahvaljujući svom šarmu dobivala zeleno svjetlo publike, dok joj žiri nije bio nimalo blagonaklon. Tako je bilo i večeras, kada je kuharica od žirija dobila pohvale za smjeli dekolte ali ne i za plesne sposobnosti. To su prepoznali ovaj put i gledatelji koji su odlazak u finale omogućili Ani Herceg i Gordanu Kožulju i Franki Batelić i Ištvanu Vargi.

- Ma joj sve je super. Meni je drago što sam zahvaljujući plesu upoznala Nicolasa koji je divan čovjek - sa velikim osmijeh i bez trunke žaljenja rekla je Ana. S njom se složio njen plesni partner nadodavši kako još nije sreo tako izuzetnu osobu poput Ane. Ispadanje Ane i Nicolasa večeras je u potpunosti zasjenila voditeljica Barbara Kolar koja je sa članom žirija Davorom Bilmanom zaplesala i pokazala kako nije samo brza na jeziku već joj i nožice spretno i usklađeno rade. Bilo je to pravo osvježenje i iznenađenje kako Barbara uz pomoć Bilmana suvremeno vlada plesnim podijem, a zasigurno nije vježbala toliko koliko natjecatelji. - Bila mi je velika želja zaplesati i zato hvala producentima što su mi ostvarili tu želju - rekla je Barbara koja bi u idućoj sezoni voditeljski mikrofon trebala zamijeniti plesnim cipelicama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ME
Me2009
14:07 14.12.2009.

Pa bilo je i vrijeme. Trebala je ispasti odmah u prvom krugu, ali ocito oni koji su je smjestil na poziciju tv kuharice, dovoljno su jaki da utjecu i na rezultate nekakvog kvazinatjecaja. Kolarica bi se trebala pomiriti s godinama i pogledati u ogledalo da shvati da pripada krugu ostalih plesacica. To je trebala i Ugarkovicka, koja se krece kao ormar na daljinsko upravljanje.

IN
insekticid
01:23 13.12.2009.

kuharica pile peče, iz pileta voda teče..

Avatar condor
condor
09:07 13.12.2009.

Konačno smo dočekali i kuharičin kraj. Nije me previše impresionirala kao kuharica (umakanje rukava u pripravljanu hranu i pljeskanje prljavih ruku iznad radne površine), a još manje sa karikiranim plesnim kreaturama,gdje je na perfidan način, prikrivala manjkavosti plesnih pokreta, oblačeći široke haljine. Njezine su namjere ipak bile razotkrivene od nekih članova žirija.