sobe optočene zlatom

Isplivale su fotografije luksuznog penthausa Putinove ljubavnice koji iznajmljuje za 70.000 kuna

Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: SPUTNIK/REUTERS/PIXSELL
Vladimir putin
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Profimedia
Foto: profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
08.04.2022.
u 17:04
Stan je površine 447 kvadratnih metara. Ima dva dnevna boravka i terase s pogledom na rijeku Nevu. Na drugom katu nalazi se pozlaćena soba, dječja soba s oslikanim stropom i prostorom za igru dok se se na trećem katu nalazi šank i kućno kino kao i dizajnerska sofa prekrivena zlatnom folijom.
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin nakon razvoda od supruge Ljudmile nije govorio ima li novu ljubav, već godinama se priča o njegovim izvanbračnim aferama iako on svoj privatni život nikada ne komentira u javnosti.

Jedno ime koje se često spominje uz Putina je Svetlana Krivonogih, bivša čistačica koja je danas vlasnica banke i milijunašica. Svetlana je 2003. godine rodila Luizu Rozovu za koju se sumnja da je Putinova kći.

Nakon ruske invazije na Ukrajinu, Luiza je na svom Instagram profilu dobila brojne ružne komentare. Na toj društvenoj mreži pratilo ju je 84.000 ljudi, no posljednjih nekoliko mjeseci prije brisanja profila rijetko je javno objavljivala na Instagramu pa su mnogi sumnjali kako joj je upravo Putin zabranio da bude aktivna. Trolovi su joj ispod fotografije iz listopada 2021. poručili da je ''kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana'', a mnogi su je osuđivali što uživa u luksuznom životu dok njezin otac uzrokuje tragediju.

Na društvenim mrežama sada su pojavile fotografije luksuznog uređenog penthausa koji je optočen zlatom i upečatljivim komadima namještaja. Luiza i Svetlana nedavno su tražile podstanare za stan u Sankt- Peterburgu, a za mjesečni najam traže čak 70.000 kuna.

U susjedstvu gdje se nalazi luksuzni penthouse žive najstariji Putinovi prijatelji koji su pogođeni sankcijama Zapada. I dok su njegove dvije službene kćeri sankcionirane, Luiza se nije našla na tom popisu.

Luiza i Svetlana trenutno borave u drugom penthausu čija se vrijednost procjenjuje na 17 milijuna kuna koji se nalazi na otoku Kameny. Vjeruje se kako je upravo u ovom stanu Luiza odrala, u vlasništvu njezine majke je od 2004. godine.

Stan je površine 447 kvadratnih metara. Ima dva dnevna boravka i terase s pogledom na rijeku Nevu. Na drugom katu nalazi se pozlaćena soba, dječja soba s oslikanim stropom i prostorom za igru dok se se na trećem katu nalazi šank i kućno kino kao i dizajnerska sofa prekrivena zlatnom folijom.

-Nema smisla govoriti o ukusu kada je u pitanju uređenje ovog stana. Ovo je jednostavno nezrelo shvaćanje luksuza- rekao je za BBC Rusija anonimni urednik koji je Svetlanu nazvao i za komentar no ona mu je poklopila slušalicu. Svjetski mediji pišu kako se Svetlanino bogatstvo procjenjuje na 700 milijuna kuna, a navodno imaju i stan u Monaku vrijedan 30 milijuna kuna.

Podsjetimo, sumnju da je Luiza Putinova tajna kći iz izvanbračne veze prvi je iznio jedan nezavisni medij u Rusiji kojem su vlasti kasnije zabranile rad. Luizina majka nikad nije govorila u javnosti o ocu svoje kćeri, a ni Putin se nije oglašavao na glasine o ovoj navodnoj aferi, dok je Luiza samo jednom prilikom u intervju za ruski GQ rekla kako možda sliči Putinu u mladim danima, ali da je to jedino što ih povezuje.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
17:13 08.04.2022.

Sankcionirati i procesuirati. Dokaz porijekla imovine je moćan alat. Treba se primiti u koštac sa mafijom ma globalnoj razini.

DU
Deleted user
19:26 08.04.2022.

Ako mu je to ljubavnica onda je jasno zašto je impotentni kepec toliko iskompleksiran i frustriran pa svoje nerealne ambicije ostvaruje preko tisuća mrtvih mladih Ukrainaca !

LJ
ljudemisi
21:20 08.04.2022.

Za ovakve kriminalne radnje, pljačku, teror, ubojstva, zločina informiran je ruski narod zato mu daju 80 % podrške.