Stara ljubav

Iva Majoli ponovno s crnogorskim poduzetnikom?

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Iva Majoli
06.11.2013.
u 20:31
Iva Majoli vratila se staroj ljubavi. Naša najbolja tenisačica otputovala je s crnogorskim ugostiteljem Bobom na Kajmanske otoke.
Pogledaj originalni članak

Iva Majoli vratila se staroj ljubavi. Naša najbolja tenisačica otputovala je s crnogorskim ugostiteljem Bobom na Kajmanske otoke, pišu 24sata. Dan prije snimljena je u šetnji s Bobom. Navodno se pomirila s njim nakon što je propala veza sa Sinišom Žanetićem, s kojim je ljetovala ovog ljeta.

Bobu je upoznala na jednom od putovanja te je često odlazila u Podgoricu da bi zajedno provodili vrijeme. Gdje i kako je puklo tada među njima, nitko ne zna. Poznato je da je ubrzo nakon prekida s Bobom prohodala s financijskim stručnjakom Žanetićem koji joj je pomogao kada je zbog milijunskih dugova pokrenuta ovrha nad njezinim stanom – i stanom njezine majke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
21:46 06.11.2013.

Iva se uvjek vrača, kao i prije od Šukera Maru i natrag...uvjek od - do...ona uprska i kreteni ju uzimaju nazad...ahahaha...Iva padobranka, preletačica praznih džepova...auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!