doživljaj za pamćenje

Iva Todorić objavila fotke s koncerta Doris Dragović, pohvalila se kako je uživala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
27.11.2023.
u 13:13
Iva je na svom Instagramu podijelila dio atmosfere s koncerta te se pohvalila da je uživala. Na koncertu je bila s prijateljicama, a bila je odjevena u ružičastu majicu s dugim rukavima i dubljim dekolteom i traperice.
Pogledaj originalni članak

Na koncertu Doris Dragović u zagrebačkoj Areni bila je i Iva Todorić. Iva je na svom Instagramu podijelila dio atmosfere s koncerta te se pohvalila da je uživala. Na koncertu je bila s prijateljicama, a bila je odjevena u ružičastu majicu s dugim rukavima i dubljim dekolteom i traperice. "Doživljaj za pamćenje. Doma smo otišle punog srca", napisala je uz fotke Todorić. Nakon koncerta prijateljice su se još zabavljale i u garaži.

 

Podsjetimo, Iva Todorić je nedavno na svojem Instagram profilu otkrila da je kod nje sve spremno za blagdane. Iva je pokazala kako je okitila božićno drvce u Kulmerovim dvorima. Osim toga, uza zid je stavila veliki adventski vijenac. Djelić atmosfere kićenja božićnog drvca objavila je na svom Instagram storyju i poručila:

- Psiholozi kažu da ljudi koji ranije stave božićne dekoracije su sretniji. 

Inače, Iva je prije tjedan dana pokazala i kako je uredila planinarsku kuću 'Čarobna koliba' koja se nalazi u mjestu Hlevci nedaleko Ravne gore i koja je u vlasništvu njezine obitelj. Ova kuća za odmor ima kapacitet za deset osoba, a noćenje u njoj stoji 1100 eura. Todorić se svake godine u vrijeme pred Božić posebno potrudi urediti ovu kuću u blagdansko ruho, a ove godine tog se posla primila odmah nakon blagdana Svi svetih. Na Instagramu je podijelila video i fotografije kako je uz pomoć svoje djece i stručnjaka uredila ove godine Čarobnu kolibu.

 

U uređenju ovaj put dominiraju bijeli plišani medvjedići kojima je Iva uredila ogradu uz stubište u kući te su bijeli medvjedići okružili i raskošno okićeno božićno drvce. Uz fotografije koje je podijelila Iva je na Instagramu objavila i pjesmu "Christmas is near" i pokazala je kako iznad kamina dominira veliki božićni vijenac u crvenim i bijelim tonovima. Ova vikendica  ima 350 metara kvadratnih koji se raspoređeni na tri etaže i s okućnicom se prostire na 8000 četvornih metara.

Na stranicama na kojima se kuća daje u najam piše kako je idealna za osam do deset gostiju. Piše i kako su u kolibi dvije spavaće sobe na prvom katu te još dvije na galeriji. U kući se nalazi i prostorija s biljarom, televizorom i PlayStationom. Kuća ima i vanjski bazen kojem je površina 24 četvorna metra, finsku saunu, boćalište, vanjski kamin, bunar... Posjed omogućava mir i privatnost i brojne poznate osobe bile su gosti Čarobne kolibe koja je posebno idilična u zimsko vrijeme kada padne snijeg. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JO
JovanC
14:33 27.11.2023.

Pitaj dobavljace kojima si ostala milijarde duzna, jel oni idu po koncertima. Oteto prokleto.

KO
Konan
14:12 27.11.2023.

Dobro je da su joj poslovne obaveze dopzstile da prisustvuje koncertu. Vjerovatno ima karte za sve koncerte od Prijovicke. Cekam sa nestrpljenjem nj

IC
ICCO
14:18 27.11.2023.

Big mamma još nezna da se božićno drvce ukrašava na Badnjak, bitno da je napunila 10% Arene..