bez straha

Ivan Dražić Dragi iz Connecta uči bordati u francuskim Alpama

Foto: marko delbello ocepek
Ivan Dražić Dragi iz Connecta uči bordati u francuskim Alpama
14.01.2013.
u 11:21
Glazbenik je neki dan pao na trticu, ali nije odustao. S njim su i ostali dečki iz grupe koji se skijaju i grudaju, a održali su i koncert na festivalu Knockout koji je danas završio
Pogledaj originalni članak

Ivan Dražić Dragi, osnivač i frontman grupe Connect, čije pjesme zauzimaju visoka mjesta glazbenih ljestvica, odmara se u francuskim Alpama. Drugu godinu zaredom uči bordati u Orcièresu, a za njegov strelovit napredak zaslužan je instruktor Toni.

– U početku sam bio skeptičan i prema planinama i svemu vezanome uz njih. Bio sam uvjeren da nisam taj tip, da mi više odgovara ljeto i more. Ali prošle godine rodila se ljubav – priča Dragi gledajući hupser koji će bordom svladati te nastavlja snježnu priču: – Moje znanje bordanja svaki dan raste. Već i skačem! Ali samo na malim hupserima, velike izbjegavam u širokom luku jer nisam za njih još spretan, što dokazuje i moj pad prije neki dan. Tresnuo sam na trticu, ali dižem se i vozim dalje.

S njim je i ostatak benda, ali oni, osim Shalle, koji također borda, više su skloni sanjkanju i grudanju i gubitak tla pod nogama na “drvenoj dasci” ih ne zanima. Dane ne provode samo igrajući se na snijegu, već i radno. Naime, nastupili su u sklopu Knock Out Snow Festivala koji je tamo okupio više od 2000 mladih iz Hrvatske. Domaće okruženje godi i Dragom, ali Hrvatice su ga smele pa zbog njih nema vremena za lijepe Francuskinje.

– Ima toliko naših da Francuskinje ne stignem pogledati. Ali ima jedna slatka na recepciji hotela s kojom komuniciram na “broken englishu”. Super je djevojka! Dakle, preporučujem Francuskinje, kao što preporučujem tople veste i majice! – našalio se Dragi i otkrio da će, po povratku u Zagreb, bordanje vježbati i na Sljemenu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz