Prinova u srpnju

Ivan Rakitić i zaručnica Raquel dobit će – kćer!

Foto: Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
Ivan Rakitić i zaručnica Raquel dobit će – kćer!
12.03.2013.
u 23:09
Rakitić je obitelji i prijateljima priopćio da će njegova buduća supruga Raquel Mauri početkom srpnja na svijet donijeti djevojčicu
Pogledaj originalni članak

Uoči 25. rođendana hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić doznao je da će njegova zaručnica Raquel roditi kćer, piše Story. Uspješni sportaš u nedjelju je proslavio 25. rođendan u svom novootvorenom tapas baru u središtu Seville, gdje živi posljednje dvije i pol godine, imao je još jedan razlog za slavlje. Obitelji i prijateljima priopćio je da će njegova buduća supruga Raquel Mauri početkom srpnja na svijet donijeti djevojčicu.

– Pratim Raquel na svaki ginekološki pregled i baš smo nedavno doznali da u našu malu obitelj stiže djevojčica. Lagao bih kada bih rekao da sam imao ikakvih drugih želja osim da s trudnoćom i porođajem sve prođe u najboljem redu. Sretni smo jer se termin porođaja bliži, a tada počinju najslađe brige i obveze. To nas jako veseli jer sam oduvijek znao da želim imati veliku obitelj i skladan dom. Za mene je to smisao postojanja – rekao je Rakitić.

>>Rakitić bolji od Pranjića: Hat-trick Negreda za pobjedu Seville

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ambasadoor
ambasadoor
07:59 13.03.2013.

Neka vam je sretno!