Dobar primjer

Ivana je nakon izlaska iz 'Života na vagi' motivirala i supruga: On je sada lakši za 17 kilograma

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.11.2022.
u 13:43
Njezina transformacija je motivirala i njezinog supruga Tihomira, s kojima ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma.
Pogledaj originalni članak

Ivana Radoš Kruškić napustila je prije tjedan dana 'Život na vagi' iako nije imala najgori rezultat na vagi. Ivana je u show ušla sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a kaže da je njen suprug oduševljen rezultatom.

Njezina transformacija je motivirala i njezinog supruga Tihomira, s kojima ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma i Ivana je u razgovoru za RTL pohvalila njegov rezultat i otkrila kako se ona i dalje pridržava režima zdrave prehrane i aktivnosti kako bi nastavila s planom gubitka kilograma.  

- Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Sa mnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma je izgubio otkako sam ja izašla - pohvalila je Ivana svog supruga.

Otkrila je i kako je njezin suprug prije nekoliko godina imao namjeru prijaviti se u RTL-ov show "Život na vagi" ali je na kraju odustao.  Ivana je htjela napustiti show jer joj je teško pala razdvojenost od djece i supruga pa su joj kolege iz showa odlučile ispuniti želju i dali su joj najviše glasova. 

VIDEO Blanka Vlašić je rodila sina na svoj rođendan i dala mu je ime Mondo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.