Puno komentara

Ivana Knoll ne obazire se na zabrane Instagrama, objavila je nove izazovne fotografije u donjem rublju

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
EKSKLUZIVNO: Ivana Knoll pozirala u kockastom kupaćem kostimu na plaži Ras Abu Aboud
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pet godina od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
TOP 100 fotografija u 2022. godini
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vatrena navijačica Ivana Knoll vratila se u Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Ivana Knoll spremna za utakmicu protiv Maroka i osvajanje bronce
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
KATAR 2022 - Ivana Knoll na tribinama u društvu navijača pozirala fotografima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Ivana Knoll na tribinama u društvu navijača pozirala fotografima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Ivanu Knoll opkolili obožavatelji u centru Dohe dok je snimala emisiju
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Napoznatija navijačica svjetskog prvenstva Ivana Knoll stigla na utakmicu Hrvatske i Japana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
EKSKLUZIVNO: Ivana Knoll pozirala u kockastom kupaćem kostimu na plaži Ras Abu Aboud
24.07.2023.
u 21:45
Najpoznatija navijačica naših vatrenih uživa u Cannesu gdje je snimila nekoliko fotografija na kojima pozira u donjem rublju
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija i najseksi navijačica naše nogometne reprezentacije, Ivana Knoll ne odustaje od provokativnih fotografija na Instagramu. Iako joj je Instagram nedavno uklonio video u kojem je na plaži istaknula svoju stražnjicu te su ocijenili kako takav sadržaj nije u skladu s vrijednostima ove društvene mreže, Ivana se na to ne obazire i svojim obožavateljima, kojih na Instagramu ima 3.3 milijuna, i dalje objavljuje atraktivne fotografije.

Sada im se javila iz Cannesa i objavila je zavodljive fotografije u donjem rublju i napisala: Život je predivan san, nemojte me probuditi. U komentarima su njezini pratitelji pisali kako seksi izgleda, a bilo je i neprikladnih komentara na koje se Ivana nikada ne obazire. Našu nogometnu reprezentaciju pratila je i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru te nedavno i tijekom Lige nacija kada nam je ispričala čemu se posvetila tijekom zadnjih mjeseci.

VEZANI ČLANCI

- Vratila sam se u Miami gdje živim i radim, napravila sam i novu kolekciju bikinija. Riječ je o modelima kupaćih za žene, muškarce i djecu - ispričala je Ivana koja je tijekom svog boravka u Kataru bila velika atrakcija. Zbog popularnosti i velikog interesa obožavatelja tamo je morala angažirati i tjelohranitelja.  Ivana je nakon SP-a u nogometu dala intervju za Barstool Sports gdje je priznala da su joj nogometaši sa vrijeme Svjetskog prvenstva slali poruke. 

 

 

- Da, sjećam se da je nekoliko igrača slalo poruke kako si, bla bla bla - ispričala je Ivana. Neki od njih navodno su joj unaprijed govorili kako će Hrvatska izgubiti, no ona se nije dala isprovocirati, kaže. Isto tako, u videu je priznala kako joj je "celebrity crush" Vladimir Kličko, ukrajinski umirovljeni boksač. Upitao ju je i kako se odlučila na odlazak na Svjetska prvenstva, a Ivana je rekla kako je veliki fan nogometa te da ide samo iz ljubavi prema njemu.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
21:51 24.07.2023.

Sramoti hrvatske nacionalne boje.Dno dna

JO
jono
03:12 25.07.2023.

hebes budalu

MI
Mikis
02:48 25.07.2023.

boli ju pipi. pametna cura zna da se moze danas i bez huvarluha zaradit lovica i neka pokazuje sto ima dok je mlada. uostalom nije niti gola niti raskrecena npr. u tajicama i da radi po istim i drugim drustvenim mrezama videjice raskrecene gdje se obazire devine šape i sto sta drugo. takve "influencerice" nitko ne reportira. a znamo kome smeta zgodna zenska u kockicama