oglasila se

Ivana Knoll objavila nove vruće fotografije zbog kojih je reagirala i njezina majka Mirjana

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.04.2021.
u 15:16
Najnovija je podigla mnogo prašine, jer je Ivaan pozirala u bijelom bodiju i trapericama - kombinaciji koja je istaknula njezine obline. Ta 28 - godišnjakinja pratiteljima je putem hashtagova dala do znanja da je ponovno u Zagrebu, no oni su samo gledali u njezin dekolte.
Pogledaj originalni članak

Ivana Knoll postala je jako popularna kada je tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu, koje se prije tri godine održalo u Rusiji, dobila titulu jedne od najljepših i najseksepilnijih navijačica Vatrenih. Na Instagramu trenutačno ima preko 396  tisuća pratitelja i svaki dan ta brojka je sve veća i veća, a sve je i više Ivaninih objava izazovnih fotografija. 

Najnovija je podigla mnogo prašine, jer je Ivana pozirala u bijelom bodiju i trapericama - kombinaciji koja je istaknula njezine obline.

Ta 28 - godišnjakinja pratiteljima je putem hashtagova dala do znanja da je ponovno u Zagrebu, no oni su samo gledali u njezin dekolte.

 

Osim tipičnih komentara pratitelja koje Knoll često dobiva javila se i njezina majka Mirjana. Ostavila joj je dva srca, a Ivana joj je  odgovorila nizom emotikona srca i pusa.

Ivana uživa sve veću popularnost i prošlo ljeto u intervju nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru. - Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo sad kako to traje već neko duže vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima - rekla nam je tada.

Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva je predstavila liniju svojih kupaćih kostima  CROkini.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
15:44 23.04.2021.

meh, kad vidim te usne koje kao da su ose izbole... svaka beogradjanka ima identicne. cura nije grda, steta da je bedasta pa se unakazila

HE
Herceg56
15:28 23.04.2021.

Tko te ima taj te nema...