poznati reper

Ivana Knoll privukla pažnju još jedne slavne osobe, pratitelji: 'Wow, koje društvo'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
05.01.2023.
u 20:49
Ivana je tijekom SP-a stekla veliku popularnost i velik broj novih obožavatelja, a poslije povratka normalnom životu pokazala je s kim se druži. Podijelila je fotografiju s poznatim reperom Drakeom.
Pogledaj originalni članak

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u Kataru vratila se u Ameriku gdje gradi karijeru, a sada je otkrila s kime se druži. Naime, Ivana je tijekom SP-a stekla veliku popularnost i velik broj novih obožavatelja, a poslije povratka normalnom životu pokazala je s kim se druži. Podijelila je fotografiju s poznatim reperom Drakeom.

Njih dvoje pozirali su u nekom restoranu, nasmijani i zagrljeni, a oboje su nosili crne odjevne kombinacije. Reper je nosio košulju i traperice, a Ivana uski kombinezon koji je isticao njezinu figuru i dekolte. Ivana nije otkrila nikakve detalje o druženju, a brojni obožavatelji pisali su joj komentare: "Wow, koje društvo".

Inače, Ivana je nedavno otkrila i kako se družila sa slavnim oskarovcem Jamiejem Foxxom. Objavila je snimku iz američkog noćnog kluba, u kojem je plesala s holivudskom zvijezdom. Osim toga, pili su jednu od najpopularnijih vrsta viskija u Americi i pjevali.

Dodajmo i da se Ivana iz Amerike javila tijekom božićnih blagdana kada je pozirala na Times Squareu. Tada je pokazala i kako je New Yorkom prošetala u prepoznatljivim kockicama te snimila mnoštvo ljudi koji su je okružili te se htjeli fotografirati s njom. Nekoliko dana kasnije otkrila je kako je 2023. godinu dočekala u Miamiju.

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

TE
Templo
21:22 05.01.2023.

Meso za tamburanje, nizasta drugo i nije.

DU
Deleted user
21:25 05.01.2023.

Haha počinje prodaja.....

LU
lucio2
21:25 05.01.2023.

Opet ova dozlaboga dosadna seljanka na naslovnici.