ODBIJA OSTATI DOMA

Ivana Knoll se nije pridržavala mjera samoizolacije pa požalila

Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
21.04.2020.
u 08:00
Najljepša hrvatska navijačica Ivana Knoll zaputila se na splitsku plažu, unatoč izrečenim mjerama.
Pogledaj originalni članak

U doba izolacije i karantene neki si jednostavno ne mogu pomoći. U takvoj situaciji našla se i lijepa Ivana Knoll koja već danima boravi u Splitu i odbija ostati doma. 

Tamo većinu vremena provodi na plaži, o čemu redovito izvješava fanove na društvenim mrežama. Ipak jedan odlazak na plažu bio je koban pa se potužila fanovima. Naime, Knoll je zadobila opekotine po licu, rukama i dekolteu nakon neopreznog sunčanja.

- Kakva boja! - objavila je u Instagram priči.

Foto: Instagram
Ivana Knoll

Ona je već sezonu kupanja otvorila prije nekoliko dana, a pratitelji su to komentirali s poluupozorenjem. 

- Prehladti ćeš se za nekoliko stotina lajkova na Instagramu - poručili su joj, a ona je odgovorila: "Ne brini, svake godine isto krećem".

Nedavno je u intervjuu za 24 sata ispričala s čime se suočava otkako je počela pandemija.

- Na početku mi je bilo jako teško prihvatiti situaciju koja se događa i sam pojam karantene. Sada sam sve prihvatila u glavi i nadam će se što prije sve vratiti u normalu. Ujutro odradim trening, kroz dan kuham, odradim virtualnu kavu s prijateljima, poslovne projekte, a nađe se vremena i za filmove - tvrdi Ivana dodajući kako joj najviše nedostaje mogućnost kretanja, odnosno putovanja. Stoga je prvo što će napraviti kada ovo sve prođe - sjest na avion pa kamo ju put odnese. Otkrila je među ostalim da joj posao trpi određene posljedice, zbog otkazivanja sportskih natjecanja gdje je njezin brend postigao veliku vidljivost.

Mlađe je slađe! U to su se uvjerile mnoge žene iz svijeta showbiza

- Mislim da nema osobe kojoj posao trenutno ne pati pa je shodno tome takva situacija i kod mene. Sama odgoda Eura mi je odnijela dobar dio poslova , a brand će se također ako ova situacija brzo ne prođe naći u lošijem poslovanju. Instagram kampanje i dalje su na dijelu - optimistična je Ivana koja napominje da joj je jako žao ljudi koji će zbog ove situacije ostati zbog posla.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SA
samuraj
08:45 21.04.2020.

Ovo najljepše? Strašno.

SV
sveznam1
08:15 21.04.2020.

o takvima vam ja pisem...takvi stvori vode "svijet" djecije inteligencije

Avatar morski
morski
09:34 21.04.2020.

Čudo jedno, ovo je najbitnija stvar danas !