tužan trenutak

Ivana Paradžiković emotivnom objavom oprostila se od prijatelja: 'Nestvarna je vijest da te više nema'

Foto: Dražen Kokorić
Ivana Paradžiković
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.06.2022.
u 19:00
Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju iz mladosti i emotivnom objavom oprostila se od prijatelja.
Pogledaj originalni članak

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju iz mladosti i emotivnom objavom oprostila se od prijatelja.

"O kako nam je dobro bilo. Tvoja Škoda Fabia i nas desetero koji želimo na party u Primošten. Jaguar svira dok se u zoru kupamo u moru. Spavanje na plaži. Tulumi u Vlaškoj. Tvoja nasmijana faca. Uvijek nasmijana. Kakva sretna djeca smo bili. Nestvarna je vijest da tebe više nema. Dino prijatelju, počivaj u miru. Tvoja obitelj s ponosom neka nosi uspomenu na tebe. Odgojili su dobrog čovjeka", poručila je Ivana.

Inače, Ivana je nedavno morala napraviti novi profil na Instagramu jer joj je stari hakiran. Naime, sredinom ožujka nestala je s ove društvene mreže, a sada se ponovno javila na novom profilu. "E, moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka. Na nekoliko godina života on je samo stisnuo 'izbriši'. Budući da sam ja nasjela na foru, možda nekome pomogne ovaj post",  započela je te dodala da je očito u pitanju ista osoba koja je hakirala profil i chefu Mati Jankoviću i Martini Matušin. 

Paradžiković na društvenim mrežama često dijeli priče, ali i trenutke iz privatnog života. Tako je podijelila priču svoje prijateljice Mirele Čavajde čija je priča dirnula Hrvatsku, a potom je pratitelje raznježila objavom o o obitelji koja je napokon dobila svoj dom.

Voditeljica često boravi u Dubrovniku, a razlog tome otkrila je u siječnju. Naime, autorica emisije 'Lice pravde' na Una TV-u predaje na fakultetu, točnije na Sveučilištu u Dubrovniku. Ondje radi kao vanjska suradnica na Odjelu za komunikologiju; na preddiplomskom studiju Mediji i kultura društva na kojem sudjeluje u izvedbi kolegija Istraživačko novinarstvo. Raditi je počela sredinom veljače, a tamo odlazi svaki drugi vikend.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

INTIMNA Ceremonija

Britney Spears i njen 12 godina mlađi odabranik danas će se vjenčati, obitelj dobila znakovitu poruku

Britney i Asghari objavili su u Instagram priči snimku na kojoj su se vozili u Rolls-Royceu. Na snimci je Spears pijuckala šampanjac i imitirala britanski naglasak te istaknula da uživa u vožnji tim elegantnim vozilom te da se osjeća sofisticirano s draguljima na noktima. Asghari i Spears zaručili su se u rujnu 2021., a ubrzo nakon toga on je viđen kako traži prstenje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Ujakjure
Ujakjure
05:24 10.06.2022.

Koji klišej 😳

JM
juretic.milan
07:18 10.06.2022.

Polako, ali sigurno, postaje posvuduša.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:58 10.06.2022.

Suosjecanje obitelji, ali ovo je sve po starom. Prvo "vijest" koja se i tako ne tice nikoga osim nje i uskog kruga ljudi u par recenica i onda "inace" i cijela biografija osobe, kvadratura stana, cijena haljine i torbice, ime papagaja....pa se svatko s zdravim razumom pita placa li tko za ovakve promotivne clanke?