Supertalent

Ivani Validžić vožnja viličara strastvena je kao i trbušni ples

Foto: ''
Ivani Validžić vožnja viličara strastvena je kao i trbušni ples
23.10.2010.
u 17:50
Zagrepčanka Ivana u trbušni ples se zaljubila još u srednjoj školi i smatra kako je to ples u kojem najbolje do izražaja može doći ženska senzualnost.
Pogledaj originalni članak

Kad je vitka i savitljiva Ivana Validžić u petak žiriju “Supertalenta” rekla kako za život zarađuje vozeći viličar, ostali su zapanjeni njezinim neobičnim odabirom zanimanja. Čim se Ivana počelo senzualno izvijati uz egzotične glazbene taktove, Nina Badrić i Enis Bešlagić odmah su dali zeleno svjetlo za njezin trbušni ples, a Dubravko Merlić ostao je dosljedan i nije se složio s njihovom odlukom.

– Svi se iznenade kad im kažem da vozim viličar jer svi misle kako je to posao za mladiće – kaže 21-godišnja Zagrepčanka koja uvijek rado prihvaća nove izazove pa joj nije bio nikakav problem sjesti u viličar iako je po struci informatičarka. Vožnju u viličaru uspoređuje s vožnjom automobila – nije na početku bila tako spretna kao što je sada, no poslije tri godine postala je jako vješta. U trbušni ples pak zaljubila se u srednjoj školi.

– Kad čujem glazbu, moram početi plesati. Od malena su me svi u obitelji nagovarali da se bavim plesom jer mi to dobro ide – objašnjava Ivana. Plesala je i latinskoameričke plesove, ali trbušni joj je ples ipak prirastao srcu jer najbolje može otkriti senzualnost žene. U show se prijavila na nagovor prijatelja, a tremu pred publikom nije imala jer svaki vikend pleše u jednoj diskoteci pa je navikla na publiku. Nastupom je zadovoljna iako kaže kako je moglo biti bolje. – Bila sam malo iscrpljena od cjelodnevna boravka na audiciji, što se malo odrazilo na ples – kazala je. Ako bi pobijedila, novce bi rado uložila u ples. – Ne razmišljam baš o pobjedi, ali razveselila bih se da se to dogodi. Tada bih svakako otvorila svoju školu trbušnog plesa i poučavala druge tom umijeću – kaže Ivana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.