razočarani

Ivanka izbačena iz showa, gledatelji negoduju nakon poljupca s djevojkom: 'Ovo više nema smisla gledati'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Josip u šoku
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
03.03.2020.
u 09:13
Josipovo imanje napustila je Ivanka koja se nakon ispadanja potrudila da ostane upamćena. Naime, Ivanka je pred Josipovim očima strastveno poljubila ''zlatnu djevojku'' Gabrielu.
Pogledaj originalni članak

U sinoćnoj emisiji ''Ljubav je na selu'' šokova nije nedostajalo. Josipove djevojke nisu znale da će njihovo druženje završiti izbacivanjem jedne od njih iz emisije. Josipovo imanje napustila je Ivanka koja se nakon ispadanja potrudila ostati upamćena. Naime, Ivanka je pred Josipovim očima strastveno poljubila ''zlatnu djevojku'' Gabrielu.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Josip u šoku
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

– Ja ću u ovom trenutku napraviti takav potez da ću tvoju zlatnu djevojku zažvaliti! – rekla mu je Ivanka te se sočno poljubila s Gabrielom.

– Ona je to htjela napraviti samo zato da ja budem ljubomoran –  rekao je Josip ne vjerujući u to što je vidio.

– On još mora proći nekoliko žitokosaca, to jest godina i branja žita da spozna što se dogodilo danas – rekla je na kraju Ivanka, čiji je postupak izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Ivanka je otišla, ali je stavila veliki crveni pečat na Gabrijelinim usnama, a gorki okus i knedlu u grlu Josipu – pisao je jedan od gledatelja na službenoj stranici RTL-ova showa.

– Ona je u jednoj epizodi poljubila više cura nego on u cijelom životu – nadovezao se drugi.

– Eto što je jadno neozbiljno muško. Umjesto da od učiteljice još nešto nauči, učenik izbacio učiteljicu – pisao je treći gledatelj. Većina ih se složila da nakon izbacivanja Ivanke više nema smisla gledati emisiju. – Sada kad je otišla, nema smisla više ni gledati – zaključio je jedan od gledatelja, dok je bilo i onih koji su pisali da im je trenutačno jedina svijetla točka u ''Ljubavi na selu'' Valterova kandidatkinja Bahra.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
marli
09:38 03.03.2020.

Ovo više nema veze sa koncepcijom emisije. Javljaju se kandidati 90% samo zbog honorara, koji nisu ni da im daš bicikl pričuvat, a kamoli da se udaju i žive na selu kao što je bilo u prvim sezonama prikazivanja. Ova jedna od Dušana se buni "da on ne zeli zenu koja voli pit" hahaha pa tko bi tebe ženio i tko to traži osim šljama ? Sve gore od goreg. Jadni ti farmeri što im je došlo...

CR
crohumans
09:42 03.03.2020.

To se treba preimenovat u "užas je na selu" kakve žene se jave...

ST
Stručnjak
09:51 03.03.2020.

Sad će VL dati crveni gledateljima jer se bune zbog poljupca.