PONOSNI TATA

Ivica Kostelić objavio fotku s klincima na ljetovanju, jedna stvar je posebno zanimljiva

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Ivica i Janica Kostelić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Film o obitelji Kostelić
Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
Ivica Kostelić: Korizmena tribina na Peščenici
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Zagreb: Ivica Kostelić u podcastu na Večernjem tv
31.08.2022.
u 19:00
- Još jedna fotka našeg omiljenog otoka, napisao je Ivica pokraj fotografije na kojoj su se mališani poredali na ogradi broda, dok je tata fotografirao Mljet
Pogledaj originalni članak

Naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić (42) na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju na kojoj je leđima okrenut prema kameri pozirao sa svojih četvero djece, sinovima Ivanom i Leonom te blizankama Katom i Janom. U pozadini fotografije vidi se Mljet.

- Još jedna fotka našeg omiljenog otoka, napisao je Ivica pokraj fotografije na kojoj su se mališani poredali na ogradi broda, dok je tata fotografirao Mljet. 

 

Ono što odmah upada u oko to je kako su blizanke porasle, ali i kako su svih četvero mališana pokupili gene s majčine strane, s njezinog rodnog Islanda. Naime, baš kao i Elin Kostelić, Ivan, Leon, Jana i Kata imaju plavu kosu koja je dodatno posvijetlila tijekom ljeta.

– Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet. Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje. Tim više što sa suprugine strane, a kažu da blizanci dolaze po ženinoj genetskoj liniji, blizanaca nije bilo. Barem koliko ona zna.

Među Kostelićima ih je bilo – ispričao nam je Ivica nedugo prije rođenja blizanki. S djecom su Kostelići često u prirodi i uživaju u Kloštar Ivaniću u kojem žive.   

– Sa sinovima sam često u prirodi. Ovdje gdje živimo, u Soboćanima kod Kloštar Ivanića, imamo šumu pa često odemo u nju. Pričam sinovima o životinjama i biljkama i raduje me što je njima to jako zanimljivo. Jedan od razloga što smo Elin i ja odlučili živjeti na selu jest i taj da djeca budu više u kontaktu s prirodom. Idilično je na selu. Mi imamo taj blagoslov da to možemo reći jer ne mora svaki život na selu biti idiličan – rekao nam je  Ivica.

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Asterix
Asterix
19:19 31.08.2022.

Obzirom da ima četvero djece prekooceanske plovidbe na jedrilici nisu preporučljive.

AD
_Adriano_
20:21 31.08.2022.

Bilo mu je i vrijeme da dođe doma.Mjesecima je ostavlja samu sa četvero male djece dok on tjera svoje gušte.Brzo će njoj to dosadit pa će spakirat kofere i s djecom na Island.

OK
OKTOPOD
19:46 02.09.2022.

Poštovani Adriano: Možda joj hoće dosaditi , a možda neće. A što bi rekao za pomorce kji su odvojeni od porodice toliko da ih i vlastita djeca, kad svrate doma , ne uspiju poznati.Pozdrav! fr,