fotkao je suprug

Izgleda fenomenalno! Heidi Klum u 50. godini pozirala u toplesu i zaludila pratitelje trbušnim mišićima

Foto: Instagram
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Široki/Hercegovina.info
Foto: YouTube screenhsot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
26.07.2022.
u 22:00
Čini se da sve češće na Instagramu dijeli razgolićene fotografije, a ovog puta na sebi je imala samo donji dio rozog bikinija.
Pogledaj originalni članak

Slavna manekenka Heidi Klum proslavila je svoj 49. rođendan u lipnju, a po njezinoj liniji ne bi se dalo zaključiti o kojem je broju riječ. S tim bi se svakako složili i pratitelji kojih je zaludila novom fotografijom u toplesu.  Čini se da sve češće na Instagramu dijeli razgolićene fotografije, a ovog puta na sebi je imala samo donji dio rozog bikinija. 

Naime, pozirala je u toplesu pored balkonskog prozora s pogledom na prekrasnu prirodu. U ovoj pozi istaknula je bujno poprsje, ali i trbušne mišiće. 

"Bože kako je vruće", poručila je u opisu ispod fotke.

Iako pratitelji nisu mogli komentirati objavu jer je Heidi uklonila opciju komentiranja, sigurni smo da ih je sve bacila u trans linijom.

Fotografirao ju je njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz s kojim trenutno odmara na nepoznatoj lokaciji. Tom je član popularne grupe Tokio Hotel i u braku su od 2019. godine.

Inače, Klum je redovna u teretani, a za ovakvu liniju zaslužno je upravo takvo redovno vježbanje. 

VIDEO>>Snimka s probe Lille&Jazz - pogledajte kako zvuči pjesma 'Smooth Operator' u njihovoj izvedbi

Letizia Calderón

Sjećate li se glumice iz serije Esmeralda koja je Hrvate prikovala uz ekrane? Prošla je pakao droge, evo kako izgleda danas

Priča je pratila slijepu djevojku koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom, jer je gazda želio muško dijete. Kada je odrasla, Esmeralda se zaljubila upravo u tog dječaka, a ona i Jose Armando bili su najpopularniji televizijski par. Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.