Božićna zabava

Izgubila je dosta kilograma i teško je povjerovati da je to slavna pjevačica

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Adele
Foto: PA/Pixsell
Adele
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
25.12.2019.
u 22:05
Adele je nakon razvoda izgubila dosta kilograma i zato su je neki obožavatelji i napali te joj rekli kako je kilograme trebala gubiti u braku, a ne nakon razvoda.
Pogledaj originalni članak

Za svoje prijatelje i obitelj pjevačica Adele organizirala je božićnu zabavu i objavila na Instagramu fotografiju s Grinchom i Djedom Božićnjakom. Adele je u zadnjih nekoliko mjeseci izgubila dosta kilograma i teško ju je prepoznati na novim fotografijama. 

- Oboje smo pokušali uništiti Božić, ali nam je Djed Božićnjak otopio zločesta srca! Hvala što ste došli na moju zabavu. Svi smo se osjećali kao mala djeca. Sretan Božić svima - napisala je Adele na fotografiji na kojoj pozira uz Grincha, a ispod koje su uslijedili i neki ružni komentari.

- Bila si puno atraktivnija s više kilograma. Kilograme si trebala skidati dok si bila u braku, a ne poslije razvoda - napisali su joj neki pratitelji, ali ipak bilo je više pozitivnih komentara i pohvala na račun njezinog izgleda.

Adele se ove godine nakon tri godine braka rastala od supruga Simona Koneckog i tada je javnosti uputila priopćenje u kojem je istakla kako će se ona i suprug i dalje zajedničkibrinuti o njihovom sinu i naglasila je kako u budućnosti neće davati izjave o razvodu.

Adele je izgubila najmanje deset kilograma, a sve to zahvaljujući balansiranoj prehrani i treninzima s privatnim trenerom. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.