Doktorova obrana

Jackson se ubio zbog duga od 500 milijuna dolara?

Foto: AFP
Jackson se ubio zbog duga od 500 milijuna dolara?
07.04.2011.
u 20:48
Liječnik kralja popa, Conrad Murray kojeg se tereti da je iz nehaja ubio Jacksona na sudu se odlučio braniti tvrdnjom da se glazbenik ubio zbog dugova
Pogledaj originalni članak

Na suđenju Conradu Murraya, optuženom da je iz nehaja usmrtio Michaela Jacksona, njegova obrana iznijela je tvrdnju kako je preminuli kralj popa žrtva svog očajničkog poteza. Njegovi branitelji sudu u Los Angelesu predali su dokumente u kojima su dokazi kako je Jacko u trenutku smrti bio dužan vrtoglavih 500 milijuna dolara te je iz tog razloga ubio sam sebe. Tužiteljstvo ovakav pristup je proglasilo samo načinom da se odvuče pažnja s Murraya i njegovog propusta kao liječnika. Naime kako stoji u optužnici Murraya se tereti da je pjevača ostavio bez nadzora nakon što mu je ubrizgao propofol i nije mu pomogao dok je Jackson bio na izdisaju. Kralj popa umro je prije dvije godine u pedesetoj godini života u svom domu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
00:01 08.04.2011.

Ne mogu vjerovati u ovu izjavu liječnika koji je sam odugovlačio zvati hitnu i sav se spetljao. Moguće se spetljati zbog neznanja ili zato što smo uradili nešto što nismo trebali! On je imao znanje ali je očito radio nešto što nije trebao! Michael je osim rasprodane turneje imao i nešto na što većina zaboravlja. On je vlasnik prava na sve od Beatlesa. Dakle dvoje najprodavanijih artističkih imena je u njegovom vlasništvu ..... kako možeš propasti kad zaradiš svake godine milijarde ... o kakvih 500milijuna ovaj priča!

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
15:18 08.04.2011.

- Hrvatska je dužna 65 mrd dolara, po takvome bismo se mi u Hrvatskoj svi morali suicidirat

DE
dejavu
21:01 07.04.2011.

kaj bi onda hdz-ovci trebali uciniti zbog 47 milijardi eura duga !?