Prava istina

Jacques Houdek: Nisam plakao i histerizirao u dizalu!

Jacques Houdek: Nisam plakao i histerizirao u dizalu!
29.04.2010.
u 14:14
Nakon što je jedan internetski portal objavio da je Jacques Houdek, finalist showa "Zvijezde pjevaju", doživio nezgodu u dizalu Hypo banke te u njemu plakao i histerizirao, pjevač se oglasio svojom stranom priče.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jedan internetski portal objavio da je Jacques Houdek, finalist showa "Zvijezde pjevaju", doživio nezgodu u dizalu Hypo banke te u njemu plakao i histerizirao, pjevač se oglasio svojom stranom priče.

- Nitko nije plakao i histerizirao. Već sam nagrdio novinare, a Hypo banka će se oglasiti o pitanju te dezinformacije. Ništa od navedenog nije točno, ali kako je danas sve vijest, tako je i ovu sitnicu netko prodao za stotinu kuna - kazao je Jacques te nam objasnio što se zapravo zbilo.

- Napisali su da sam sat vremena bio zaglavljen s jednom službenicom. Netočno! U dizalu su osim mene bile moja supruga Brigita te gospođe Jadranka i Gordana iz banke. Nitko nije plakao, pričali smo viceve. I to samo pola sata jer su tad došli tehničari i sve sredili - prepričava Jacques.

Pjevač koji u showu pomaže glumici Ani Vilenici tako će u finale doći odmoran i neistraumatiziran. No ipak pomalo začuđen što ga, kaže, prije objave ove "gluposti" nitko od novinara toga portala nije nazvao i potražio i drugu stranu priče!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

PG
pep_guardiola
15:20 29.04.2010.

garant je bilo tijesno. I onda su službenice počele pričati viceve o Jaquesu H.

LO
Loco
17:11 29.04.2010.

Čak tri osobe s tobom u dizalu?!? Nije ni čudo da je stalo...

BL
Bljakonja
18:35 29.04.2010.

...a ja mislio da je Žak eksplodiral u dizalu...