mentor showa "the voice"

Jacques Houdek: Sin David pravo je muško, harambaša koji uništava sve po stanu

Foto: jacques houdek
Jacques Houdek: Sin David pravo je muško, harambaša koji uništava sve po stanu
16.11.2014.
u 08:01
– Tiijekom dvogodišnje medijske pauze bavio sam se familijom i odrađivao nastupe dogovorene i više od godinu dana unaprijed. Intenzivno sam 12 godina bio na putu te sam strateški stao na loptu i bavio se svime za što inače nisam imao vremena.
Pogledaj originalni članak

Jednog od najljepših muških vokala na domaćoj sceni nije bilo dvije godine, a sad se vraća kao mentor HTV-ova showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske". Jacques Houdek otkriva što je radio tijekom medijske pauze i jesu li njegova djeca muzikalna.

Zbog čega je format showa "The Voice", a time i uloga mentora u njemu, savršen za vas?

– Volim podučavati mlade i pjevanje mi je iznad svega. Čitavu karijeru gradim na glasu i talentu, sigurno ne na izgledu i skandalima. Pokušat ću se izboriti da dobijem što bolje kandidate kako bih imao što bolje preduvjete za dobar rezultat na kraju.

Što ste radili tijekom dvogodišnje medijske pauze?

– Bavio sam se familijom i odrađivao nastupe dogovorene i više od godinu dana unaprijed. Intenzivno sam 12 godina bio na putu te sam strateški stao na loptu i bavio se svime za što inače nisam imao vremena. Nedostajao mi je mirniji život bez stresa i bez povećala javnosti. Kći Sofia krenula je u školu, sad je u trećem razredu, dobio sam sina Davida, kojemu je 20 mjeseci. Dobrano sam se odmorio i s pozitivnim novim elanom vraćam se poslu.

Kakav je David beba?

– Pravo je muško. Harambaša koji uništava sve po stanu. Sofia je u toj dobi bila dobrica. Ove godine upisala je glazbenu školu, klavir, što mi je posebno drago jer sam i ja u glazbenoj svirao klavir.

>> Jacques Houdek 3. mentor projekta The Voice - Najljepši glas Hrvatske

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
sestrićna
11:46 16.11.2014.

a tata je samo po kilaži muško..

ST
stormrider
09:07 16.11.2014.

Super. Pravo je musko onda kada razbija! To je mozda uvertira kad postane veci, pa ce moci u cajke napraviti lom. Edukacija 21 stoljeca!

DU
Deleted user
19:28 16.11.2014.

Dno dna, fuj.

Još iz rubrike Showbiz