Kazala je za CNN

Jane Seymour: "Schwarzenegger ima još dvoje izvanbračne djece"

Foto: Pixsell
Jane Seymour
Foto: pixsell
arnold schwarzenegger
Foto: my space
schwarzenegger
22.05.2011.
u 13:36
- Nije Mildred jedina koja s njim ima potomke, rekao mi je njegov dobar prijatelj - izjavila je glumica.
Pogledaj originalni članak

Tko bi rekao da je glumac i političar Arnold Schwarzenegger tako nestašan, pitaju se svi koji su posljednjih nekoliko dana pratili događaje vezane uz ovoga snagatora. Nedugo nakon što je otkriveno da Arnie već godinama ima vezu s Mildred, kućnom pomoćnicom koja je u domu Schwarzeneggerovih živjela 20 dugih godina, otkriveno je da njih dvoje imaju i zajedničko dijete. Izvanbračni sin akcijskog junaka, 14-godišnji Joseph rođen je pet dana nakon što mu je supruga Maria Shriver rodila sina Christophera. No, ni tu priči nije kraj.

Glumica Jane Seymour u intervjuu za CNN na račun 63-godišnjeg Arnolda istresla je još nekoliko optužbi.

- Mariji je iza leđa napravio još dvoje izvanbračne djece. Nije Mildred jedina koja s njim ima potomke, rekao mi je njegov dobar prijatelj - izjavila je glumica. 

Prema navodima koje je javnosti rekao još jedan izvor, a objavio Sun, glumac je osim Mildred uposlio i njezinu sestru i majku. Sve tri, tvrdi, bile su meta njegovih šarmiranja, ali ruku koje su se često, onako usput znale naći ispod njihovih odora.

Iako se još uvijek ne zna hoće li njegova supruga Maria tražiti rastavu, poznato je da je Arnold Schwarzenegger dio novaca zbrinuo kupivši trinaest godina mlađoj ljubavnici Mildred vilu s bazenom. Da ima kamo otići ako ova kriza srednjih godina završi pogubno za njega samoga...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LO
lojtra
14:30 22.05.2011.

Onaj tko nema \"skrivenog putra na glavi\" ni ne može postati važni političar u \"demokratskim zemljama današnjice\". Inače ne bi bio upotrebljiv \"kroz slobodu medija\" u datom momentu, već prema situaciji i potrebi. Sjećam se slučajeva iz prošlosti od Kurta Waldheima pa danas do Berluskonija i sličnih. Potpuno je sigurno da se baš svaki značajniji zapadni političar ima čega bojati!

CH
chemica
15:05 22.05.2011.

Svojevremeno su Arnija optuživali da je homoseksualac, a on ovako. Razasuo gene ko Đingis Kan. Kakve li \"sramote\" za homoseksualnu zajednicu...Jedan \"njihov\" manje!

DU
Deleted user
15:14 22.05.2011.

koji glupan. dobro sto napusti europu.