Mir u kući

Jay-Z kupuje Beyonce otok na Bahamima

Foto: beyonce.com
Jay-Z kupuje Beyonce otok na Bahamima
10.04.2013.
u 11:55
Na tri milijuna dolara vrijednom komadiću privatnog raja ljepotica i zvijer šoubiza žele izgraditi mirni kutak za kćer Blue Ivy
Pogledaj originalni članak

Jay-Z i Beyonce u braku su već pet godina. a njihovo zajedničko putovanje na Kubu nije bio jedini dar. Naime, 31-godišnji raper misli da zna što im treba – mirna oaza, idilično utočište u kojem će njih dvoje podizati svoju trogodišnju kći Blue Ivy.

Britanski The Sun tvrdi da je Jay spreman platiti tri milijuna za komadić zemlje koji se nalazi u području Sjevernog Abaca na Bahamima. Uzor mu je gazda Virgina Sir Richard Branson koji ima vlastiti otok Necker na Britanskim Djevičanskih otocima.

– Jay i Bey privatni otok trebaju zbog mira u obitelji. Njihova peta godišnjica braka samo je povod. Beyonce je opet u središtu pažnje medija pa si njih dvoje više ne mogu priuštiti obične stvari, poput zajedničkog odlaska s djetetom na plažu – objašnjava izvor.

– Na privatnom otoku oni bi napokon mogli pronaći svoj mir koji će održavati tek šačica osoblja – sobarica, domaćica, dadilja i nekoliko čuvara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.