omiljeni projekt

Jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije vraća se na HTV! Evo gdje ćemo je moći gledati

Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
20.09.2023.
u 09:22
Kuhanje bez kompliciranja i Suzyna prirodnost ispred kamere pridonijeli su tome da gledatelji jedva čekaju četvrtak da vide što Suzy kuha ovaj tjedan. Ekipa emisije hvali i njezinu profesionalnost, opuštenost i spontanost, a Suzy Josipović Redžepagić jako se veseli novoj sezoni
Pogledaj originalni članak

“Kod Suzy u kuhinji“ naziv je rubrike u kojoj svakoga četvrtka u HTV-ovoj emisiji „Kod nas doma“ kuha jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije i autorica knjige "Mama zna! kuharica: 500 slanih recepata" Suzi Josipović Redžepagić i s gledateljima dijeli svoje znanje i iskustvo u kuhinji.

"Nakon što je jednom Suzy kuhala u studiju emisije „Kod nas doma“ vidjela sam koliko je prirodna ispred kamera i kako izvrsno kuha. Kada je lani  krenula nova rebrendirana emisija, odlučili smo joj dati rubriku i sada kuha u svome domu, u svojoj kuhinji, što dodatno pridonosi domaćoj i opuštenoj atmosferi“, otkrila nam je urednica projekta Elizabeta Biočina te dodala: „Njezini recepti su uvijek prilagođeni užurbanoj svakodnevici, nisu komplicirani i gledatelji  s lakoćom mogu u svome domu isprobati jelo koje ona kuha.“

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Kuhanje bez kompliciranja i Suzyna prirodnost ispred kamere pridonijeli su tome da gledatelji jedva čekaju četvrtak da vide što Suzy kuha ovaj tjedan. Ekipa emisije hvali i njezinu profesionalnost, opuštenost i spontanost, a Suzy se jako veseli novoj sezoni.

„Ekipa Kod nas doma je super! Ne bih bila tako opuštena i spontana da i ekipa nije takva. Snimamo i ujedno se zabavljamo, kuhamo i fino papamo, energija na setu je baš pozitivna. Volim kuhati po domaći, važno mi je da su namirnice lokalne, sezonske, svježe, a priprema jela brza i jednostavna! Ne pripremam ništa komplicirano i zahtjevno jer štedim vrijeme, inače ne volim pjenice, posteljice i slična čuda fine dinninga jer – kuham doma! Iako prvo jedemo očima, bitnije mi je da nam je jako fino i ukusno nego da je vizualno i estetski spektakl, a neukusno. Veselim se novoj sezoni, novim receptima i kuhanju. Volim što me prate, zovu i pišu mi, što sam mnogima “jocker zovi”, jednostavno – volim kuhati. Za mjesec dana izlazi mi i nova kuharica 'Mama zna' kojoj se jako veselim“, ispričala je Suzy. 

Foto: Renato Branđolica/HRT

Uspješnosti rubrike svakako treba zahvaliti i prekrasnim kadrovima za koje je zadužena redateljica Ana Šerić i snimatelj Marijan Živić.

Rubriku „Kod Suzy u kuhinji“ možete gledati već sutra (21. rujna) u emisiji „Kod nas doma“, a koja je na rasporedu u 17.20 h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 1).

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar krumpirsky
krumpirsky
13:33 20.09.2023.

još se sjećam kad je vlaka pokos nazovi kuhala kad smo skupo to platili i sad opet neka iskoči gde je kraj na hrt u tom izižvljavnju

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
14:40 20.09.2023.

Bivša manekenka iz bivše Jugoslavije kuha " Što su jeli naši stari " na javnoj televiziji.

NE
Nefra94
10:48 20.09.2023.

Kakvo je to prezime Redzepagic? Dali ona I doma priprema jela od svinjetine