Ples sa zvijezdama

"Jedva sam čekala da ispadnem da napokon zaplešem sa suprugom"

Foto: Ples sa zvijezdama
sanja
Foto: Ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
ples sa zvijezdama (1)
05.12.2010.
u 20:00
Pjevačica i TV voditeljica sretna je što će se opet moći posvetiti obitelji od koje nikad nije bila toliko dugo odvojena.
Pogledaj originalni članak

Jutro nakon što je nimalo tužna napustila show "Ples sa zvijezdama" Sanja Doležal već je bila u pogonu. S Novim fosilima nastupila je na koncertu Zagrebačkih mališana u povodu Svetog Nikole u Lisinskom. Iskreno priznaje da je samo čekala kada će ispasti iz showa kako bi se opet mogla posvetiti suprugu Nenadu Šariću, 16-godišnjem sinu Luki i dvije godine mlađoj kćeri Lei.

Sinu drago da je ispala

– Moja obitelj uvijek mi je bila na prvom mjestu. Nikad u životu nisam bila toliko odvojena od svoje djece kao ova tri mjeseca. Sin koji je na putu u Austriji poslao mi je SMS: "Čuo sam da si ispala, drago mi je!" – kaže Sanja. Publiku i gledatelje koji su revno glasovali za nju osim plesnim umijećem, izvrsnim za jednu 47-godišnjakinju, osvojila je i simpatičnošću i energijom kojom pjevačica i nakon više od 20 godina na sceni pršti.

Ona pak svoje bivše konkurente opisuje sličnim riječima. – Nera je izvanredna osoba, Bojan toliko dobro odgojen, pristojan i simpatičan mladić, a i s Milom sam se zbližila. Najveće iznenađenje bio mi je Petar Vlahov kojeg sam poznavala otprije, no sada sam ga puno bolje upoznala i mogu reći da je uživo puno drukčiji u pozitivnom smislu nego što se čini na televiziji – otkriva TV voditeljica čija plesna avantura ne završava s prošlom večeri.

Kreće u plesnu školu

– Suprug i ja upisali smo se u plesnu školu Hrvoja Kraševca "Fever" i ustvari smo i Nenad i ja jedva čekali da ispadnem iz natjecanja kako bismo mogli krenuti na satove – kaže Sanja. Ponovnom susretu sa svojom učenicom raduje se i Hrvoje koji otkriva da mu je u četiri sezone sa Sanjom bilo najzabavnije plesati. – Atmosfera na treninzima bila je najveselija dosad. Sanja nije nimalo bila opterećena plasmanom – kaže plesač.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

OB
-obrisani-
06:55 06.12.2010.

Jedva je čekala da ispadne. I ja.

DU
Deleted user
07:43 06.12.2010.

Bilo te grozno vidjeti sa nogama kao dva balvana i figurom kao da pleše super mario. Svi žele biti fini i obzirni pa lažu ali ja eto neću lagati, bilo je neugodno to gledat.

ST
Stjepan
03:49 06.12.2010.

...za zzenu je kuhacha tak kak jenput je jen, za muzza pak pijacha, to bar jasne je sem, che pri kem nije tak nije veseli svat, jer neki red se mora znat!