nakon nastupa

Jelena Rozga oduševila izgledom u pripijenoj prozirnoj haljini koja joj je naglasila stražnjicu: 'Uvijek izgledaš sjajno'

Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: imdb
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Jelena Rozga
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: narodni
Foto: narodni
Foto: Petar Krajačić Vilović
29.08.2022.
u 19:00
Pjevačica je nastupila u jednom noćnom klubu u Beču, a pratiteljima se javila fotografijom u haljini koja je sve poznatija među poznatim damama
Pogledaj originalni članak

Splitska pjevačica Jelena Rozga (45) ovog je vikenda u Austriji, točnije u Beču imala koncert u jednom noćnom klubu, a pjevačica se pratiteljima tom prilikom javila na svom Instagramu fotografijom na kojoj je pozirala na stepenicama u raskošnom predvorju, odjevena u crnu, pomalo prozirnu haljinu koja je hit posljednje vrijeme. Haljina je dodatno naglasila njezinu stražnjicu. 

''Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca'', napisala je u opisu fotografije.

Jelena je sve kombinirala uz vrtoglavo visoke crne štikle s potpeticama, a fotografija je oduševila i influencericu Sonju Kovač koja joj je komentirala: ''Wow''.

''Ljepotica'', ''Uvijek izgledaš sjajno'', ''Ti… Tvoje pjesme… Ljepota… To je ono zbog čega te volimo'', pisali su joj pratitelji.

Inače, pjevačica ovo ljeto nije stala s poslom. Koncerte je obavljala cijelo ljeto, a prije samo nekoliko dana izbacila je i novu pjesmu s dugo očekivanog akustičnog albuma. Radi se o duetu sa slavnim mladim pjevačem Matijom Cvekom koji oduševljava hrvatsku publiku. 

VIDEO>>Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
20:19 29.08.2022.

U jednom nocnom Klubu u Becu, posten svijet radi I po noci spava! Mozemo Si zamisliti kakvi intelekrualci posjecuju takva mjesta! Dobra karijera!

NE
neberemed
20:09 29.08.2022.

slavni pjevač cvek,phahahaaaaaaa.jele je napeta,al kaj s tim,ko može slušat to jodlanje?

ZU
Zujim
19:44 29.08.2022.

Zgodna je, ali bas da me odusevila i nije.