bilo je puno natpisa

Jelena Rozga progovorila o ljubavnom životu: 'Mogu reći da sam sretna'

Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Petar Vilović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Jelena Rozga
05.01.2022.
u 09:35
Pjevačica Jelena Rozga (44) privatni život i ljubavni status inače drži podalje od očiju javnosti, no sada je odlučila odgovoriti na nagađanja o njezinom ljubavnom životu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (44) privatni život inače drži podalje od očiju javnosti, no sada je odlučila odgovoriti na nagađanja o njezinom ljubavnom životu.

-Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i da ju zajedno  stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna- ispričala je Jelena za blic.rs., a potom se prisjetila svojih udvarača.

-Pa zaista sam kroz život nailazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju udvarati se ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode.

Inače, sredinom godine Jelenu se povezivalo s chefom Ivanom Pažaninom (37). Vezu nikada nisu potvrdili, ali ni demantirali glasine, no toj ljubavi došao je kraj nakon samo tri mjeseca kada je pjevačica potvrdila da je ponovno slobodna, a zadnja poznata veza bila s violončelistom Stjepanom Hauserom (35) s kojim je prekinula 2017. godine.

Jelena se osvrnula i na godinu iza nas, otkrila je kako joj je svaka godina bolja od prethodne, a posebno su ju razveselili ponovni nastupi i susreti s publikom, puno emocija i novi projekti, a iskreno se nada kako će 2022. biti još bolja.

-Meni su ove dvije godina dokazale i pokazale koliko je meni pozornica bitna u životu. Glazba je moj život i teško mi pada kada mi netko odjednom odsiječe krila.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:44 05.01.2022.

Takve su uvijek sretne, jer sve "ide prirodno". Koga ova uopće i zanima?

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:14 05.01.2022.

Kazu da je studirala filozofiju

SV
Svedo
11:08 05.01.2022.

glavno da ne placa stanarinu i da ima za nokte, sada obrijana je najlijepša