Slavlje Storyja

Jeleni Rozgi u Beogradu pripala nagrada za regionalnu zvijezdu

Foto: Promo
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
jelena rozga
12.10.2016.
u 11:35
Na dodjeli je naša pjevačica zablistala u elegantnoj plavoj baršunastoj haljini i zahvalila publici na 20 godina vjernosti
Pogledaj originalni članak

U povodu jedanaestog rođendana magazina Story, u Beogradu je sinoć održana glamurozna proslava i dodjela nagrada u 14 kategorija. Među nagrađenima našla se i naša pjevačica Jelena Rozga. Njoj je pripala nagradu za regionalnu glazbenu zvijezdu.

– Svaka nagrada je potvrda dobrog rada i daje dodatni vjetar u leđa, hvala mojoj publici što je uz mene ovih 20 godina – izjavila je sinoć Jelena.

Za sinoćnju dodjelu Jelena Rozga odabrala je plavu baršunastu haljinu koju potpisuje splitski studio Arileo i svojom beskrajnom elegancijom svima je oduzela dah. Splitska pjevačica zna da je baršun modni hit ove jeseni jer je i na nedavnoj premijeri mjuzikla "Pacijenti" nosila odijelo od baršuna, koje je također dizajnirao studio Arileo.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comparator
comparator
13:27 12.10.2016.

Ovo je pokušaj nekoga iz Hrvatske stvaranja nekakve kulturološke sredine u kojoj bi srbijanska glazba imala prednost jer se zasniva na populizmu i "balkanskom jodlanju " koje ja još zovem meketanjem. Sve u svemu hrvatska zabavna glazba gubi kao i kultorološki gubi Hrvatska jer se pristaje na kompromise koji imaju samo jedan cilj ,a to je političko približavanje u kojem bi takozvana kultura trebala odigrati presudnu ulogu. Ovo nije ni kulturno niti pristojno nego čista podvala . Boli me briga za ove krugove koji žele preživjeti na primitivizmu i nekakvom plitkom seksipilu koja granići s moralnom prostitucijom.