Glumački par

Nedavno objavili da se razvode, a sad očekuju četvrto dijete?

Foto: Press Association/Pixsell
Ben Affleck, Jennifer Garner and daughter Seraphina Affleck seen during the Pacific Palisades 4th of July Parade in California, USA. Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
jennifer garner
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL'
'WORLD RIGHTS NO USA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SPAIN, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND, POLAND, HUNGARY, CZECH REPUBLIC AND SWEDEN. Jennifer Garner and Ben Affleck took there kids to a local park
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
ben affleck
Foto: EONRF/Press Association/PIXSELL
ben affleck
11.10.2015.
u 00:30
-Istina je, beba je na putu. Ben provodi mnogo vremena s Jen i njihovom djecom- kazao je izvor blizak paru za HollywoodLife.
Pogledaj originalni članak

Krajem lipnja vijest o razvodu skladnog holivudskog para odjeknula je medijima. Iako su prije nekoliko mjeseci Jennifer Garner i Ben Affleck obznanili da se razvode, HollywoodLife piše da je slavna glumica trudna s njihovim četvrtim djetetom

Glasine o trudnoći kruže već neko vrijeme, a sada ih je i potvrdio dobro upućen izvor. -Istina je, beba je na putu.Ben provodi mnogo vremena s Jen i njihovom djecom- kazao je izvor. 

Dodao je i da bi Jennifer uistinu željela spasiti brak zbog dobrobiti djece i da se Ben se doista promijenio tako da možda u tome i uspiju.

Inače, par je prije objave razvoda zajedno bio 10 godina, a u braku su dobili i troje djece - kćeri Violet Seraphinu te sina Samuela.

>>Jennifer Garner želi da se Ben Affleck napokon iseli

>>Konačno otkriven pravi razlog prekida Bena i Jen

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

UM
umnjak
08:12 11.10.2015.

Drzim fige :)

PU
Pulchrum
16:41 11.10.2015.

Svaka čast, holivudski par, a već četvrta beba na redu i to od istih roditelja! Želim im uspjeh

LI
liliZG
12:24 12.10.2015.

jel to ona fora , spašavanje braka proizvdnjom još jednog djeteta pa kad se konačno rastano da što više djece ostane samo sa jednim roditeljem i pinklecom kojeg će po potrebi prenositi vikendom amo -tamo????