Mrzovoljna zvijezda

Jerry Lewis: Lindsay Lohan bih pljusnuo i isprašio joj stražnjicu

Foto: Press Association/PIXSELL
Jerry Lewis: Lindsay Lohan bih pljusnuo i isprašio joj stražnjicu
07.09.2010.
u 14:20
Slavni komičar ništa blagonakloniji nije bio ni prema samom Vegasu, poznatom gradu grijeha, koji smatra previše komercijaliziranim. Ogorčen je njegovim modernim izgledom.
Pogledaj originalni članak

Tijekom humanitarnog showa u Las Vegasu 84-godišnji Jerry Lewis okomio se na mlade dame koje mjesecima pune sve tabloide svijeta.

- Lindsay Lohan ne zaslužuje slavu. Pljusnuo bih je preko nosa i ako ne bi shvatila, onda bih je još stavio preko koljena i isprašio po stražnjici. Njoj i Paris Hilton potrebna je pomoć - rekao je Lewis.

Ništa blagonakloniji nije bio ni prema samom Vegasu, poznatom gradu grijeha, koji smatra previše komercijaliziranim. Ogorčen je njegovim modernim izgledom.

- Ne možete nanizati hotele s tri tisuće soba jednog do drugog, sve u jednu ulicu i očekivati da svi budu sretni i zadovoljni - rekao je Lewis koji se još sjeća vremena kad je s Deanom Martinom na konju išao od kasina do kasina, a u jednu večer imao i po tri nastupa.

Mrzovoljni Jerry ipak je na pozornici bio pun entuzijazma, a publika je izdašnim donacijama za liječenje oboljelih od mišićne distrofije skupila više od 60 milijuna dolara.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
15:17 07.09.2010.

Naslov aludira na analni sex samo sam ga zato i otvorio a članak je glup

ZE
zelenakrava
15:23 07.09.2010.

Bravo Jerry.Slažem se sa tobom.Slično bi trebalo postupiti i kod nas.Dosta je raznih Simonica i Celzijusica.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
15:19 07.09.2010.

And what?! Glupa li clanka.....

Još iz rubrike Showbiz