nova isprika

Jesse James: Za preljube je krivo moje traumatično djetinjstvo

Jesse James: Za preljube je krivo moje traumatično djetinjstvo
26.05.2010.
u 20:20
Poput nestašnog golfera Tigera Woodsa i James će se od seksa i žena odvikavati u ustanovi. Usput će i malo uživati, jer se nakon svađe i razvoda od glumice Sandre Bullock morao vratiti u kuću svog oca Larryja Jamesa.
Pogledaj originalni članak

Nije Jesse James, bivši suprug Sandre Bullock, tuđe krevete obilazio zbog zadovoljstva, nego zbog traume iz djetinjstva, najnovija je isprika koja je nasmijala mnoge obožavatelje omiljene hollywoodske zvijezde. Nakon niza izgovora koji su ga trebali vratiti glumici, 41-godišnji plejboj jučer je kroz medije provukao i tragičnu ispovijest.

– Imao sam grozno djetinjstvo. Nisam loš, samo nisam dobio priliku da budem dijete, pa sam zbog toga u zreloj dobi sabotirao samoga sebe. Sam sebe sam ozljeđivao, previše vremena provodio na poslu i hodao s raznoraznim ženama. Nisam to htio, nešto me tjeralo na takvo ponašanje – jadao se Jesse James.

Poput nestašnog golfera Tigera Woodsa i James će se od seksa i žena odvikavati u ustanovi. Usput će i malo uživati, jer se nakon svađe i razvoda od glumice Sandre Bullock morao vratiti u kuću svog oca Larryja Jamesa. Poslije terapije, nada se James, njegova nova adresa bit će ista kao i gospođe Bullock.

– Volim je, ali povrijedio sam je i dobio sve što sam zaslužio. Sandy pati zbog mene i mojih igrica. Ali nisam znao kako to prekinuti. Ponekad sam mislio kako želim da me uhvati u preljubu i stane mi na kraj. Sam to nisam mogao... – gotovo jecajući pričao je Jesse svoju priču, ni u jednom trenutku ne spominjući djecu.

Naime, James iz prijašnjih brakova ima troje djece, a početkom godine s glumicom je posvojio malenog Louisa. Sva djeca trenutačno žive s pomajkom Sandrom Bullock.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar billybull
billybull
05:13 27.05.2010.

tko je vesna petrovic? wannabe novinar koja prepisuje njoj nerazumljive tekstove iz inozemne stampe, pa pise gluposti o ljudima o kojima nema pojma? jasse james (ne jesse) je graditelj tzv \"chopper\" motocikala, osnivac i vlasnik brand-a west coast choppers iz los angelesa...jasse-jev \"kvart\" je nekih 50-ak kilometara od hollywooda...znaci, nije hollywoodska zvijezda, a pogotovo nije playboy....

Još iz rubrike Showbiz