ROĐENA ZA AKCIJU

Jolie: Želim opet glumiti s Bradom, s njim mi je bilo najljepše raditi

Foto: Pixsell
angelina
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
Foto: Pixsell
ANGIE (1)
16.04.2010.
u 12:19
- Otkad imam djecu, dvaput sam više motivirana za izvođenje akrobacija jer znam da će se to njima svidjeti – kaže 34-godišnja zvijezda koja je zadivila i ekshibicijama u filmu “Gospodin i gospođa Smith” u kojem joj je partner bio Brad Pitt.
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie, kojoj su želja za akcijom i opasnošću u krvi, otkrila je da joj je snimanje akrobacijskih scena postalo još izazovnije i privlačnije otkad je postala i biološka majka. Zato je posebno uživala snimajući triler “Salt” koji 26. kolovoza stiže u domaća kina.

- Upravo sam bila rodila dvoje djece i potreba da budem fizički jaka u to vrijeme bila je i te kako dobrodošla – otkrila je prelijepa glumica u intervjuu za časopis Entertainment Weekly. “Salt” se počeo snimati nedugo nakon što je Jolie rodila blizance Vivienne i Knoxa, no to je nije spriječilo da i dalje sama izvodi kaskaderske scene kojima se i proslavila u filmu “Tomb Raider”. Njezina uloga agentice CIA-e u "Saltu" originalno je bila pisana za muškarca, a jedan od kandidata navodno je bio Tom Cruise.

- Otkad imam djecu, dvaput sam više motivirana za izvođenje akrobacija jer znam da će se to njima svidjeti – kaže 34-godišnja zvijezda koja je zadivila i ekshibicijama u filmu “Gospodin i gospođa Smith” u kojem joj je partner bio Brad Pitt. Angie kaže kako bi vrlo rado opet glumila s muškarcem svojeg života.

- Volim raditi s Bradom, s njim mi je bilo najljepše snimati. Jedini problem je pronaći pravi projekt - ističe Angelina.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.