osjeća se 'kao curica'

Josipa iz 'Gospodina Savršenog' pokazala novi imidž i otkrila da je pronašla ljubav

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
09.05.2022.
u 12:53
Kandidatkinja treće sezone showa ''Gospodin Savršeni''Josipa Lauš nije osvojila srce ''Savršenog'' Tonija, a sada je s pratiteljima podijelila kako je pronašla ljubav te pokazala novi imidž.
Pogledaj originalni članak

Kandidatkinja treće sezone showa ''Gospodin Savršeni'' Josipa Lauš nije osvojila srce ''Savršenog'' Tonija, a sada je s pratiteljima podijelila kako je pronašla ljubav te pokazala novi imidž.

- Za mene je ovo bila velika avantura i nakon godinu dana mogu vam samo reći da mi nije žao ni sekunde što sam se upustila u tako nešto. Ova žena danas živi punim plućima, promijenila je mnogo toga a opet ostala je čovjek. Ono najvažnije je da ju netko voli onakvu kakvu ste je imali prilike upoznati u ovih nekoliko tjedana- započela je objavu Josipa te otkrila kako ima novu ljubav.

- Ova žena je pronašla ljubav i želim mu ovim putem poručiti: Hvala ti što me voliš i postojiš - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira u dugoj crnoj, koju je nosila na dan kad je napustila show.

''Divno je pročitati ove retke. Sretno i uživaj u svakom trenutku, divna si'', ''Ipak neko tako savršen nije bio za tebe, ti si zaslužila još savršenije'', ''Sve se događa s razlogom'', ''Koliko mi je drago zbog tebe'', ''Svu sreću ti želim'', ''Drago mi je da si sretna i voljena'', ''To i zaslužuješ'', poručili su joj pratitelji.

Josipa se osim novom ljubavi pohvalila i novom frizurom. Postala je brineta, skratila je kosu, a novi imidž začinila je šiškama te otkrila kako se osjeća ''kao curica''.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.