na instagramu

Josipa Pavičić objavila fotografiju na kojoj plače te otkrila razlog tome: 'To je tako i točka'

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje knjige "Mali anđeo" Luke Tomića posvećene Nori Šitum
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
24.02.2022.
u 11:47
Josipa se s televizijskih ekrana povukla nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, a svoju je borbu detaljno opisala i u knjizi 'Šest milimetara' koja je izdana 2017. godine.
Pogledaj originalni članak

Televizijska voditeljica Josipa Pavičić (43) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u suzama. Pavičić je objasnila da je razlog tome njoj jedan poseban datum.

Svi stvaramo i čuvamo svoje osobite datume, a ovaj je meni emotivan i poseban. Svi imamo brojke koje nas obilježe kao i svoj datum dolaska i odlaska. Kaže se kako je život onaj prostor između tih datuma, ona crtica razdvajanja koju nam klesari izrezbare na mramornim pločama. Nekim se godišnjicama radujemo, a neke oplakujemo. To je tako i točka - napisala je te čestitala svima koji su se rodili 22. veljače. 

Inače, Josipa se nedavno, nakon sedam godina izbivanja, vratila na male ekrane. U emisiji IN magazin dobila je rubriku "Sasvim opušteno" kroz koju donosi ekskluzivne intervjue s gostima koje nemamo priliku često vidjeti na malim ekranima. Josipa se s televizijskih ekrana povukla nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, a svoju je borbu detaljno opisala i u knjizi 'Šest milimetara' koja je izdana 2017. godine. 

Knjiga je to koja je pomoć i utjeha svim ženama koje proživljavaju isto što je proživjela i Josipa, a uskoro će u njoj moći uživati i puno više žena pa čak i one koje ne razumiju hrvatski jezik na kojem je knjiga napisana. Naime, knjiga će uskoro biti objavljena i na talijanskom jeziku, a novim se uspjehom TV voditeljica pohvalila na svom Instagramu. 

- “SEI MILLIMETRI- LA STORIA DEL DOLORE E DELLA VITTORIA” 21. veljače obilježava se Međunarodni dan materinskog jezika. Materinski jezik usađen je u nas od samog početka života, a meni je, osim našeg hrvatskog, od posebne važnosti i talijanski jezik.
Sretna sam i ponosna što mogu najaviti divan projekt, prijevod moje knjige "Šest milimetara" na talijanski jezik Prijevod se priprema u suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (THGK), a promocija je planirana za listopad - mjesec posvećen borbi protiv raka dojke - otkrila je Josipa. 

VIDEO Pogledajte kako je bilo na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.