TV voditeljica

Josipa Pavičić progovorila o ljubavi nekoliko mjeseci nakon prekida: 'Između dvoje koji se vole nema zidova'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
03.02.2022.
u 13:42
Što je kumovalo prekidu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, Josipa nije nikada otkrila, a da je ponovno slobodna, dalo se naslutiti krajem godine kad je sama stigla na reviju modnog dvojca ELFS.
Pogledaj originalni članak

Početkom prosinca prošle godine u javnost je procurila informacija da TV voditeljica Josipa Pavičić više ne ljubi poznatog zagrebačkog ginekologa Marka Kisića. Što je kumovalo prekidu nije nikada otkrila, a da je ponovno slobodna, dalo se naslutiti krajem godine kad je sama stigla na reviju modnog dvojca ELFS. Na pitanje o ljubavnom životu tada je dala odgovor koji je dao naslutiti kako je došlo do promjene njezina ljubavnog statusa: "Ja mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a i kod mene je to slučaj – ja sam dobro sa sobom", rekla je Josipa koja je o ljubavi progovorila i na svom Instagramu. 

"Kada se dvoje vole, među njima se nešto pokreće, teče, razvija, raste i cvjeta. Kada se dvoje vole, oni žive u magiji, auri i njihove vibracije stalno dopiru do onog drugog. I kada su fizički kilometrima udaljeni. Između dvoje koji se vole nema zidova, vrata, prozora ni zastora; oni jesu dvoje, a ipak nisu dvoje, istodobno su i jedno", napisala je Josipa. 

"Kada voljenu osobu držimo za ruku, promatrajmo treperi li ruka toplinom, ima li vibracije i pulsiranja, teče li energija našem voljenom biću... jer kad se dvoje vole, njihovi su izvori odvojeni, ali se ulijevaju u isti ocean", dodala je voditeljica. 

Inače, Marko i Josipa u vezi su bili nešto manje od godinu dana. On je javnosti poznat i po prijašnjoj vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, dok Josipa iza sebe ima razvod  s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim ima sina Rocca, a iz braka s novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu. 

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:44 03.02.2022.

Sama je sebe unakazila I danas kada bi mogla biti lijepa sukladno s godinama, tužno ju je pogledati. Nije jedina, ali to nije posljedica neke recimo prometne ili druge nesreće već namjere da od sebe uradi ono što nije. Na žalost, to joj je i uspjelo. A izbor prežvakanih muškaraca pokazuje da osim vanjskog izgleda nešto ne štima niti s rasuđivanjem. Odbačene junake je uredno skupljala i to joj baš i nije donijelo neku sreću.

BU
Buterburr
14:38 03.02.2022.

Nema zidova al' ima plastike.

RB
Rastu Brojke
16:47 03.02.2022.

Josipa bi trebala malo (dosta?) poraditi na dinamici govora. Nemam ništa protiv nje, ali nakon dvije minute njezinog uspavljujućeg i monotonog govora, zaspim ili se samohipnotiziram.