Nadao se sretnijem ishodu

Jozef iz 'Ljubav je na selu' ispričao sve o prekidu s Azrom: Povrijeđen sam, zvao sam je i ne javlja se

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.12.2023.
u 14:28
Mislim da nije zainteresirana za mene. Malo me to povrijedilo. Da joj je stalo do mene, ona bi išla. Nakon toga se više nije javila kada sam je zvao - izjavio je Jožef Mastnak
Pogledaj originalni članak

U showu "Ljubav je na selu" Azra Kitić išla je na putovanje s Jožefom Mastnakom s kojim je imala romantičnih trenutaka i na velikom okupljanju farmera i kandidatkinja 'Ljubav je na selu'. Kasnije je Azra otkrila kako se između nje i Jozefa nije dogodila ljubav i kako nisu ostali ni prijatelji niti su u kontaktu. Sada je Jozef otkrio kako mu izgleda život nakon putovanja s Azrom te okupljanja na kojem su bili svi farmeri i njihove kandidatkinje. 

- Sada imam normalan život. Vratio sam se u rutinu, opet sam sam. S Azrom nije bilo ništa na kraju, malo sam povrijeđen. Čovjek se trudi, a na kraju ništa. Ja sam je zvao i ona se ne javlja. Čak smo se dogovorili za wellness, a onda mi je rekla da ipak neće ići sa mnom. Mislim da nije zainteresirana za mene. Malo me to povrijedilo. Da joj je stalo do mene, ona bi išla. Nakon toga se više nije javila kada sam je zvao - izjavio je za RTL.hr Jožef Mastnak. Dodao je kako je za Azru i sve ostale kandidatkinje koje su bile na njegovoj farmi napravio sve što je mogao i rekao je kako mu je Azra rekla kako njihova ljubav ide presporo. 

- Ne znam što sam više mogao napraviti. Ona mi kaže da naša ljubav ide presporo, a i sama je rekla da neće na brzinu. Onda sam i usporio - rekao je Jozef. Vjeru u ljubav nije izgubio i iako u ovom showu nije uspio pronaći srodnu dušu i dalje traži ženu svog života koja će mu biti podrška u svemu. Jozef voli televizore i u svojem domu ih ima desetak, a sudjelovanje u ovom showu dalo mu je ideju da ih nabavi još nekoliko. 

- Još televizora ću staviti, kod bazena. To sam vidio na romantičnom putovanju pa ću i ja tamo staviti. Volim televiziju. Pogledao sam 'Ljubav je na selu.' Mislim da nisam nikoga povrijedio, a one su znale nešto reći što nije bilo primjereno, malo su ispale nekulturne - poručio je Jozef na temu svojih kandidatkinja. 

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TI
Tinček
12:32 15.12.2023.

Show je završio, žene su se zabavile i razlaz. "Ljubav presporo dolazi..🤣" Pa je sjela na autobus.

KI
Kitnjak
20:54 14.12.2023.

Jadni Jozef. Najbolje bi bilo da mu se javi onaj tranđo od Radeta