POP ZVIJEZDA

Justin Bieber iskreno progovorio: 'Bilo je trenutaka kad sam bio stvarno suicidalan'

Foto: screenshot/instagram
Justin Bieber
Foto: Press Association/PIXSELL
Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Singer Bieber and his wife Hailey Baldwin pose at the premiere for the documentary television series "Justin Bieber: Seasons" in Los Angeles
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Justin Bieber: Seasons Premiere - California
08.11.2020.
u 08:00
- Pitao sam se 'Čovječe, hoće li ta bol ikad nestati?'. Bilo je tako konzistentno, bol je bila tako postojana. Samo sam patio. Radije sam htio ne osjećati ništa nego to, kazao je Justin u dokumentarcu koji je dostupan na platformi YouTube.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, kanadski pjevač Justin Bieber u novom je dokumentarcu "Justin Bieber: Iduće poglavlje" progovorio o svom životu, ali i problemima koji su ga mučili tijekom karijere. 

-  Mislim da je bilo trenutaka kad sam bio stvarno, stvarno suicidalan. Pitao sam se 'Čovječe, hoće li ta bol ikad nestati?'. Bilo je tako konzistentno, bol je bila tako postojana. Samo sam patio. Radije sam htio ne osjećati ništa nego to, kazao je Justin u dokumentarcu koji je dostupan na platformi YouTube.

Dokumentarac daje obožavateljima uvid u Bieberov život u vremenu bez presedana u povijesti. Budući da nije mogao promovirati svoj album na uobičajeni način i morao je otkazati turneju zbog ograničenja povezanih s COVID-19, pjevač koristi taj film za ulazak u sadržajne razgovore s prijateljima i suradnicima, kao i za razmišljanje o njegovom glazbenom rastu i osoba tijekom proteklog desetljeća svoje karijere.

U jednom od najsrdačnijih trenutaka dokumentarca, Bieber raspravlja o nadahnuću i procesu razmišljanja iza svog najnovijeg singla "Lonely" s Bennyjem Blancom. Pjesma objedinjuje osjećaje usamljenosti i izolacije koju je pjevač osjećao još od tinejdžerske dobi kao jedna od najvećih svjetskih pop zvijezda.

- Samo želim potaknuti ljude. Osjećate li se usamljeno, razgovarajte o tome. Recite to naglas, kazao je pjevač koji je dvije godine u braku s manekenkom Hailey Baldwin. 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:35 08.11.2020.

Kako slava i pare unište čovjeka......žalosno