djevojka odvedena na hitnu

Manekenka tvrdi da je nadrogirana na zabavi Justina Biebera

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Justin Bieber
Foto: Instagram
justin bieber
Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL
justin Bieber
28.09.2015.
u 07:50
Australska manekenka Bailey Scarlett tvrdi da je bila drogirana na zabavi Justina Biebera. Otkrila je da je bila pozvana u studiju u Melbourneu, a kada je stigla, natočila si je votku i limunadu te sjela i pila piće
Pogledaj originalni članak

Justin Bieber je pravi mamac za skandale. Naime, u subotu navečer u Australiji je imao zabavu u studiju u kojem snima, a ubrzo su se tamo našle i neke djevojke.

Jedna od njih, australska manekenka Bailey Scarlett tvrdi da je bila drogirana. Otkrila je da je bila pozvana u studiju u Melbourneu, a kada je stigla, natočila si je votku i limunadu te sjela i pila piće. Ubrzo se počela osjećati loše, vrtjelo joj se te joj se vid gubio. Počela je potom plakati, a Justin je sjeo kraj nje i pokušao je smiriti. Nakon toga stanje joj se pogoršalo te je pozvala policiju. Kada su došli policajci, još gore se uznemirila te je odvezena u bolnicu.

TMZ piše kako je policija napravila zapisnik o događaju te su potvrdili da se incident dogodio. Jim Wyatt, koji je vlasnik spornog studija, tvrdi da piće manekenke nitko nije dirao. Organizator zabave Alex McDonnell tvrdi da je djevojka imala napadaj panike. Cijelu priču je djevojka objavila na društvenim mrežama, a naknadno je status izbrisala zbog pravnih razloga.

>>Ljubi li Justin Bieber novu tamnokosu ljepoticu?

>>Pjevač požalio zbog fotke koja je 'srušila' internet: Osjećam se užasno!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NI
Nikomah95
15:44 28.09.2015.

Party bez droge???? C'moooonn.......

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
12:34 28.09.2015.

Joj kakve gluposti lupeta, ako je manekenka i nikad nije ništa probala na partyju onda je samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Evo šta je bilo, natočila si je limunadu i od nedostatka C vitamina kojeg je limunada bogata, joj se malo zavrtilo