dobar imitator

Justin Bieber želi usavršiti svoj britanski naglasak

Foto: Pixsell
Justin Bieber želi usavršiti svoj britanski naglasak
16.06.2012.
u 21:00
- Do ovoga doba iduće godine volio bih osvojiti Grammy. Želja mi je snimati filmove, komedije i akcijske - kaže Bieber kojega je pohvalio njegov menadžer Scooter Braun. - Nitko nije odrastao pod pritiskom pod kakvim je bio Justin.
Pogledaj originalni članak

Pohvale koje je dobio imitirajući Engleza u nedavnom intervjuu za posjeta Velikoj Britaniji Justina Biebera potaknule se da usavrši svoj britanki naglasak te razmišlja da angažira profesionalca koji će ga naučiti kako da govori kao pravi Englez.

- Obožavam britanski naglasak, super je. Volio bih biti pravi engleski džentlmen - priznao je 18-ogodišnji pop idol za Daily Star. Osim britanskog engleskog, Justin je i veliki fan engleskog čaja koji se obično pije s hladnim mlijekom.

Mladi pjevač otkrio je da i dalje ima velike poslovne ambicije.

- Do ovoga doba iduće godine volio bih osvojiti Grammy. Želja mi je snimati filmove, komedije i akcijske - kaže Bieber kojega je pohvalio njegov menadžer Scooter Braun.

- Nitko u povijesti nije odrastao pod pritiskom pod kakvim je bio Justin postavši solo izvođač i toliko slavan u tako ranoj dobi u svijetu s tehnologijom koja vas čini izloženim javnosti 24 sata dnevno - rekao je Braun.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.