Obljetnica

Kad me više ne budu htjeli, pjevat ću u svojoj kupaonici

Foto: Robert Anić/Pixsell
Kad me više ne budu htjeli, pjevat ću u svojoj kupaonici
13.04.2010.
u 20:27
Ona se grozi showbizza, uskoro se udaje, ali misli da za majčinstvo još ima vremena. Zato ja željno iščekujem da postanem baka – kaže.
Pogledaj originalni članak

Sutrašnjim koncertom u zadarskom klubu Arsenal Marina Tomašević obilježit će 30 godina rada, no njoj je jednako važno istaknuti kako je to humanitarni koncert s kojeg dio prihoda ide za kupnju uređaja za znojni test na Odjelu za pedijatriju zadarske bolnice.

– Bilo bi mi žao da ne uspijemo. Ako je Split skupio milijun kuna za pomoć Haitiju, i mi možemo pomoći našoj djeci. Ne bude li tako, bit ću jako žalosna, to će značiti da je Zadar zakazao – govori pjevačica.

Koncert joj, kaže, puno znači jer će njime prvo sebi potvrditi je li uspjela. U trideset godina dugoj karijeri loših se trenutaka ne želi sjećati. Iza nje je sedam albuma, koje nije redovito izdavala, a čak prvih 15 godina, diskografski, nije htjela izlaziti van. Nikad joj nije bio cilj postati vrhunska zvijezda jer, kaže, s time se ne bi znala nositi. Voli sredinu s kvalitetom, a kako traje 30 godina, taj se recept očito pokazao uspješnim.

– Uvijek sam se bojala ući u tu medijsku ekspanziju. Rano sam postala samohrana majka i shvatila da je privatnost, obitelj najvažnija. Sve što sam dobila od svoje prekrasne obitelji pružala sam danas 32-godišnjoj kćeri Pauli. Ona se grozi showbizza, uskoro se udaje, ali misli da za majčinstvo još ima vremena. Zato ja željno iščekujem da postanem baka – kaže.

Osim glazbe, bavi se i slikarstvom, te doma već ima 20-ak platna. Ipak, o izložbi ne razmišlja, barem dok ih ne naslika još toliko.

– Volim sve što je vezano uz umjetnost, što se radi rukama. Pletem, šijem, sve što okom vidim rukom mogu napraviti – govori.

Na upit što planira činiti u sljedećih 30 godina, smije se i kaže da se nada ostati istom.

– Svi me pitaju ‘dokle ćeš pjevati?’. S time se ne prestaje, čovjek pjeva dok je živ i dokle ga publika hoće slušati. Ako se dogodi da me više ne budu htjeli, pjevat ću sama sebi u kupaonici – kaže Marina.









Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.