U Novu bez alkohola

Kad mi je najteže, šalim se da je vrag izmislio Coca-Colu i vodu jer samo to pijem!

Foto: \'Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Kad mi je najteže, šalim se da je vrag izmislio Coca-Colu i vodu jer samo to pijem!
02.01.2010.
u 15:32
– Dok sam ja pjevao u Splitu, Brankica i Sara su doma imale zabavu u pidžamama. Sara je za Božić dobila mnoštvo darova, Brankica joj je nakupovala odjeće, igračaka, a meni ono šta najviše volim, trenirku - rekao nam je Mladen Grdović.
Pogledaj originalni članak

U novoj godini mnogi su odlučili okrenuti novu stranicu u životu, među njima i zadarski pjevač veseljak Mladen Grdović koji je 2010. dočekao na pozornici splitskog restorana Sky u centru Joker. I bilo je, kako Mladen kaže, ludo i nezaboravno!

– Rastužilo me kad su novinari napisali da ne mogu napraviti dobru feštu bez bevande. Pa ja pjevam već 20 godina, nisam toliko vremena samo pio! Veseljak sam, dobričina, hiperaktivan, nikad ne mogu biti na miru, što mi je donijelo mnogo problema u životu. Ali sad sam se zainatio! Nema više zezanja. Posvetit ću se onom što najviše volim – glazbi, sportu, svojoj Brankici i Sari. Kad mi je najteže, našalim se na svoj račun pa kažem da je vrag izmislio Coca-Colu i vodu, koje u posljednje vrijeme pijem kad pjevam – rekao nam je zadarski pjevač kojem je prije dva tjedna dana izišao novi CD ‘Dobro jutro ti, more’ na koji je jako ponosan. Razlog za optimizam Mladen vidi i u podršci supruge Brankice koja je ove blagdane provela u društvu malene Sare.

– Dok sam ja pjevao u Splitu, Brankica i Sara su doma imale zabavu u pidžamama. Sara je za Božić dobila mnoštvo darova, Brankica joj je nakupovala odjeće, igračaka, a meni ono šta najviše volim – trenirku. Inače, izludjet ću s njih dvije, stalno me zezaju. Jučer su mi neko malo čudovište od gume stavile u juhu – kroz smijeh nam je priznao Mladen koji će se u dolazećim mjesecima posvetiti zdravom načinu života.

– Nakon operacije koljena na koju se spremam u Lovran, jedva čekam zaigrati mali nogomet sa svojim prijateljima – otkriva Mladen.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.