Mamina kći

Prepoznajte li u ovoj djevojci njezinu slavnu majku?

Foto: Instagram
kaia gerber
Foto: Instagram
kaia gerber
Foto: Instagram
kaia gerber
Foto: Instagram
kaia gerber
Foto: Instagram
Cindy Crawford
Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
Cindy Crawford
Foto: Instagram
cindy crawford
26.10.2015.
u 14:07
Danas je Kaia 14-godišnja djevojka sa zavidnom manekenskom karijerom iza sebe, a njezin uspjeh ni ne čudi s obzirom na to da Kaia nevjerojatno nalikuje na svoju slavnu majku.
Pogledaj originalni članak

Mlada manekenka Kaia Gerber krenula je stopama svoje majke Cindy Crawford kad joj je bilo tek 10 godina. Danas je Kaia 14-godišnja djevojka sa zavidnom manekenskom karijerom iza sebe.

Njen uspjeh i ne čudi s obzirom na to da Kaia nevjerojatno nalikuje na svoju slavnu majku

Predivna Kaia u srpnju je potpisala ugovor s prestižnom agencijom IMG Models pod čijim okriljem rade i Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge i Camile Alves, a iza nje su i editorijali za Teen Vogue i Young Versace.

Bezuvjetnu podršku ima u svojoj majci Cindy koja joj daje najkorisnije savjete za budućnost.  – Stalno joj govorim da jede ugljikohidrate dok još može. Zapravo, savjetujem joj da jede zdravo i što god poželi, bez obzira na to kako joj to utjecalo na figuru. Ohrabrujem je da cijeni sebe i svoje tijelo onakvo kakvo jest. Ni ja nikad nisam bila tipična mršavica i to me nije spriječilo da ostvarim uspješnu karijeru – otkrila je nedavno 49-godišnja manekenka. 

Svojom predivnom kćeri koju je dobila u braku s poduzetnikom Randeom Gerberom Cindy se često hvali na društvenim mrežama, a upravo je na Instagramu nedavno, točnije na rođendan svoje kćeri, objavila fotku na kojoj pozira s Kaiom dok je bila djevojčica. Predivna majka i preslatka djevojčica rastopile su srca mnogobrojnih obožavatelja slavne ljepotice. Kako i ne bi kad su neodoljive, zar ne?

 

Happy birthday, @KaiaGerber! Hard to believe you're 14 today - this picture feels like yesterday. ❤️

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)

>>Cindy Crawford kćeri poručila: Jedi dok možeš, moda je okrutna

>>Slavni glumac upao u kadar i pokvario romantičan selfie supružnika

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZE
ZemljaJeRavna
15:38 26.10.2015.

Zanimljivo, oduvijek sam mislio da su polaznice 7. razreda osnovne škole, sa navršenih 14 godina još uvijek djevojčice. Možda sam ipak bio u krivu, ili autor članka ima doma jednu djevojku za udaju, od 14 godina ???

ST
strsljen2013
18:08 26.10.2015.

Pa kako da ne. Baš neki dan sa starom bio na kavi. Stara je još uvijek bomba.

Avatar ucjena
ucjena
17:34 26.10.2015.

nista nije vise kao prije; i vrijeme brze leti!