prvi poljubac

Kako bi joj dokazao da nije kukavica, Bali-beg poljubi Ajbige

Foto: RTL Televizija
sulejman (1)
Foto: RTL Televizija
sulejman (1)
Foto: GQ, RTL
Bali beg (1)
03.12.2012.
u 12:56
U novom susretu s Bali-begom u večerašnjoj epizodi Ajbige prizna kako se žarko želi vratiti kući. Iako je već osmislila plan kako pobjeći iz Topkapi palače, Ajbige još jednom provjeri slaže li se Bali-beg s njezinom idejom
Pogledaj originalni članak

Čini se da je Ajbige uspjela u svom naumu! Svojim je novim planom i lukavim igricama napokon učinila Bali-bega ljubomornim te u njegovom srcu, nakon dugog i bolnog oplakivanja, pronašla mjesto za novu ljubav.

U novom susretu s Bali-begom u večerašnjoj epizodi sapunice "Sulejman Veličanstveni", Ajbige prizna kako se žarko želi vratiti kući. Iako je već osmislila plan kako pobjeći iz Topkapi palače, Ajbige još jednom provjeri slaže li se Bali-beg s njezinom idejom te ga priupita hoće li i on krenuti s njom. Ne znajući da je sultan naredio Bali-begu da prati svaki njezin korak dok je u gostima, njegov negativan odgovor je jako uznemiri, zbog čega ga javno prozove kukavicom. Kako bi joj dokazao da griješi, Bali-beg je prisloni uz sebe i iznenada poljubi!

Osim šokantnog, ali dugo očekivanog poljupca između hrabrog ratnika i princeze s Krima, u novoj epizodi Sulejman će očitati bukvicu sinu koji mu se ne želi pokoriti te narediti majci da vrati gospu Daje na staru poziciju u haremu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
13:27 03.12.2012.

sadržaj 150-te epizode sulejmana......