praznina

Kako je Cruise uništio trenutak kad je N. Kidman nagrađena Oscarom

Foto: Lee Roth/Starmax/allaction.co.u /Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: Press Association/Pixsell
kidman
Foto: Chase Rollins/AFF/Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: GIMINI/Press Association/PIXSELL
kidman
Foto: GIMINI/Press Association/PIXSELL
kidman
20.11.2013.
u 09:50
Trenutak osvajanja prestižne nagrade bio je zasjenjen "prazninom" koju je Kidman osjećala nakon kraha 11-godišnjeg braka s Tomom Cruiseom
Pogledaj originalni članak

Nicole Kidman progovorila je o večeri u kojoj je nagrađena Oscarom priznajući da je trenutak osvajanja prestižne nagrade bio zasjenjen "prazninom" koju je osjećala nakon kraha 11-godišnjeg braka s Tomom Cruiseom.

Kidman je Oscara za najbolju glumicu dobila 2003. godine za film "Sati", no tada se još oporavljala od rastave braka s Cruiseom, koji je okončan u kolovozu 2001., priznala je u intervjuu za Harper's Bazaar Australia.

Kidman je otkrila da vam osvajanje prestižne nagrade "može pokazati prazninu vlastitog života, kao što je na neki način meni pokazao".

– Ostvarila sam profesionalni uspjeh, a moj osobni život bio je u problemima – kaže ona.

Glumeći u "Satima" Virginiju Woolf, koja je počinila samoubojstvo, ta joj je uloga pomogla da shvati kako se mora sama vratiti natrag u život.

– Uranjajući u rijeku s tim kamenjem u džepovima – odabrala sam život. U to sam vrijeme bila na niskoj razini, a glumeći je, dovela me na mjesto u kojem sam počela cijeniti život – dodala je 46-godišnja glumica.

Nicole je svog sadašnjeg supruga Keitha Urbana upoznala u siječnju 2005., a vjenčali su se u lipnju 2006. Imaju dvije kćeri, petogodišnju Sunday i dvogodišnju Faith. Također ima dvoje posvojene djece s Tomom Cruiseom, dvadesetogodišnju Isabellu i 18-godišnjeg Connora.

>>'Tom i ja živjeli smo u romantičnom balonu, poput Angeline i Brada'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz