O simpatijama prema članici žirija

Kalember: Ne udvaram se javno, stara sam škola

Foto: Nova TV
vlado kalember
Foto: Nova TV
ana grgić
Foto: Nova TV
celebrity masterchef
Foto: Nova TV
celebrity masterchef
13.04.2016.
u 10:00
Iako joj u showu često upućuje nježne riječi, pjevač kaže da je ipak u preozbiljnim godinama da o ljubavi govori javno
Pogledaj originalni članak

– Pripadnik sam stare škole i zbog toga damama uvijek komplimentiram. Kada bih se udvarao, to sigurno ne bih radio javno. Svi članovi žirija su jako simpatični i dragi, a Ani komplimentiram zato što je dama – kazao nam je Vlado Kalember te odbacio sve sumnje da prema članici žirija Celebrity Masterchefa Ani Grgić osjeća nešto više.

– Kad sam bio klinac, u Zagrebu se često moglo čuti “Ljubim ruke, milostiva”, što bi iz današnje perspektive izgledalo kao udvaranje, a bio je samo pozdrav. Meni je sasvim normalno tako se odnositi prema nježnijem spolu – dodao je Kalember.

U gotovo svakoj emisiji Kalember upućuje Ani nježne riječi, u ovotjednoj emisiji kazao je: “Draga Ana, ja sam sada u najboljim godinama, kao i vi, i znači da smo isto godište”. Razlika u godinama je ipak “malo veća” budući da će Kalember uskoro proslaviti 63. rođendan, a Ana ima 35 godina.

Kalemberu je Celebrity Masterchef zanimljivo iskustvo. – Većina nas je to shvatila kao zabavu, a rijetki to doživljavaju kao natjecanje. U žaru borbe neki su se i porezali. Meni je jako zabavno, a sudeći koliko sve to ljudi na ulici komentiraju, očito je jako gledano. Nisam imao pojma da nečije kuhanje može biti tako zabavno, ali mi je drago zbog toga.

Svojedobno je slovio za jednog od najpoželjnijih hrvatskih neženja, no nakon braka i rastave od violončelistice Ane Rucner, ne razmišlja o novom braku.

– Ipak sam u preozbiljnim godinama da o tome javno govorim. Danas su promijenjeni kriteriji o poželjnim neženjama. Dolazim iz vremena kada je poželjan bio netko pametan, a danas je prvi uvjet da budete poželjni to da ste bogati, a ja nisam u toj kategoriji – kaže Kalember. Zanimljivo je da ga njegov devetogodišnji sin Darijan ne gleda na televiziji.

– Nikad to nije htio. Kad bi vidio Anu ili mene na televiziji, to bi mu značilo da nismo s njim. Pa i sada kad vidi reklamu za Masterchef kaže: “Tata, eno opet onaj tvoj Masterchef” – kazao nam je na kraju Vlado Kalember. 

>>Evo tko će sve pokazati svoja kulinarska umijeća u novoj sezoni Celebrity Masterchefa!

>>Ana Rucner i Vlado Kalember razmjenjivali nježnosti unatoč razvodu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SX
sudbina x
12:58 13.04.2016.

Vlado je stari šarmer i točno zna što žene vole pa se zato onako profinjeno šarmerski upucava Ani. Što god ona ili netko drugi rekao ja znam da to pali jer sam ista ta škola...

DU
Deleted user
16:16 13.04.2016.

Da se daš starim šarmerima pamtila bi danima. Naravno ak si zgodna.

SO
sohnahoakasaa
22:44 13.04.2016.

Stara škola? Pa toj staroj školi ne bi palo na pemet da se u takvim 'situacijama' udvara. U početku mi je bilo smešno a sad je stvarno iritantno. Mislim da mu i bliskim ljudima nije primjereno a o obitelji da ne govorim. Daj Vladek, daj se zbroji....ponašaš se ko stari isluženi Lunjo.