Javna prozivka

Mladić kojeg je Joksimović u X Factoru iskritizirao zbog kilograma: 'Skinuo sam ih deset i još ću toliko'

Foto: Facebook
ilija mihailović
Foto: Screenshot
Ilija Mihailović
13.05.2015.
u 12:00
Nakon javne prozivke Željka Joksimovića 16-godišnji Ilija Mihailović odlučio je poraditi na svom izgledu. Od prve audicije smršavio je čak 10 kilograma.
Pogledaj originalni članak

Mnogi su bili šokirani kada je Željko Joksimović javno iskritizirao kandidata X Factora zbog viška kilograma.  – Od sutra na neku skromnu prehranu i idi to skidaj – poručio je Željko 16-godišnjem Iliji Mihailoviću nakon prve audicije.

Nije dugo trebalo da Ilija shvati njegove riječi ozbiljno i odlučno krene u borbu s kilogramima. Od prve audicije do danas Ilija je skinuo čak 10 kilograma, pišu 24 sata.rs.

– Smršavio sam prije svega iz zdravstvenih razloga, a ne da bih scenski ljepše izgledao. Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao sam prehranu. Svaku večer trčim i trudim se na zdrav i siguran način izgubiti višak kilograma! Za sada sam zadovoljan rezultatom, smršavio sam 10 kilograma i planiram ih skinuti još toliko – izjavio je Ilija za 24 sata.rs.

Njegovim novim izgledom zadovoljni su i njegovi roditelji, djevojka i prijatelji. – Sretni su što radim na sebi i što se rezultati vide – dodao je Ilija koji je trenutačno, osim na borbu s kilogramima, maksimalno koncentriran i na live emisije koje slijede.

Naime, upravo je on jedan od 12 finalista koji će već od ove nedjelje svojim nastupima pokušati uvjeriti publiku i žiri da su upravo oni ti koji imaju traženi X Factor. 

>>Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

>>Izabrani posljednji finalisti X Factora: Tonči na meti kritika zbog svoje odluke

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZG
zgbuco
10:15 14.05.2015.

Samo je ljudska glupost beskonačna. Da mu je ovaj rekao da se baci sa 21 kata, ovaj bi se bacio. I jedan i drugi za psihijatriju.

Avatar strazar
strazar
04:31 14.05.2015.

nekad kritika bude konstkruktivna

SM
SmellsLikeŠit
09:15 14.05.2015.

Koja glupost uopće nije debel, a i u pubertetu je, još raste i razvija se.